Havemand i Frederikssund

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Frederikssund
  • Udfyld formularen online på under 4 minutter
  • Du får kun tilbud fra troværdige havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Find kompetente havemænd i Frederikssund her

7. august 2017. Få 3 relevante tilbud på en billig havemand i Frederikssund - det er gratis og uforpligtende. Udfyld skemaet på bare 4 minutter, hvor i du beskriver din opgave til havemændene. Herefter modtager du inden for ca. 46 timer 3 skarpe tilbud fra lokale firmaer i Frederikssund, der gerne vil udfører dit havearbejde.
På denne måde kan du spare helt op til 31 pct på udgiften i forhold til, hvis du selv skulle indhente flere tilbud fra tilfældige havemænd i Frederikssund. Vores netværk af professionelle havemænd og gartnere tilbyder seriøs og omhyggelig havearbejde, der er fleksibel i forhold til den enkelte kundes behov og ønsker.
Fra stor og tidskrævende til lille og speciel eller fra svære og kapacitetskrævende haveopgaver til de små finurligheder. Traditionelle og utraditionelle haveopgaver løses for såvel professionelle som private boligejere. Spar mange penge (31%) på havearbejdet - og slip for selv at skulle gøre det!

Oprydning i halvgamle buske

Den letteste måde at bevare fuldt udviklede buskes gode udseende på er at beskære dem en smule, så snart man opdager, at de begynder at se lidt pjuskede ud. Vinter eller tidligt forår er det bedste tidspunkt at ordne buske på, som blomstrer efter midsommer; tidligere blomstrende buske ordnes, så snart de er færdige med at blomstre.
Hvad man end gør, skal man lade være med at klippe blomstrende buske i kønne kugleformer, som man somme tider ser i ordentlige og nydelige haver; det eneste, man opnår, er at fratage planterne al karakter, og sandsynligvis forhindrer man dem i at blomstre.
Man skal heller ikke bare klippe lidt hist og pist. Det er meget bedre at fjerne hele grene tæt ved bunden af planten eller at skære skuddene tilbage til tæt ved en forgrening på en bedre placeret gren.

Et rodskud fra grundstammen

Busken får lov at beholde en forholdsvis fornuftig naturlig form. Skæve buske har kun brug for, at de dominerende grene skæres tilbage, så planten genvinder sin ligevægt; beskær lige oven over den næste godt placerede gren, der udspringer længere nede fra den samme hovedstamme.
Meget kraftige skud, der skyder op midt igennem en ellers pænt forgrenet busk, kan skæres tilbage til halvdelen af sin længde eller mere endnu for at lokke busken til at forgrene sig længere nede.
Hvis det er en podet plante, så tjek venligst, at det ikke er et rodskud fra grundstammen, der skyder op. Hvis det er tilfældet, skal skuddet fjernes helt fra det sted, hvorfra det udspringer under jorden.

Få 3 tilbud


Eksempler på havemand i 3600 Frederikssund
3K-Entreprise
Blommevænget 26
3600 Frederikssund
CVR: 21189235
Hjemmeside
Træroden
Vestervej 14
3600 Frederikssund
CVR: 29645167
Hjemmeside
Brian Jespersen
Roskildevej 140
3600 Frederikssund
CVR: 35081496
Hjemmeside