Havemand Frederikshavn

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Frederikshavn
  • Udfyld skemaet online på mindre 5 minutter
  • Du får kun tilbud fra lokale havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Frederikshavn. Få 3 seriøse tilbud på opgaven

17. august 2018. Du er kommet til det helt rigtige sted, hvis du leder efter en lokal havemand Frederikshavn. Her på Billig-gartner.dk kan du nemlig få 3 supertilbud fra dygtige havemænd. Du stiller kravene og havemanden udfører opgaven til den pris, I aftaler. Det er derfor på dine betingelser I forhandler om priser og vilkår.
Hvordan får du mest for pengene, når du skal vælge en havemand i Frederikshavn til dit haveprojekt? Vi giver dig 3 gode og uforpligtende tilbud, så du kan se, hvad projektet vil stå i.​ Uanset hvor i Nordjylland opgaven skal udføresr, kan vi tilbyde vores service. Opgavens størrelse er ligeledes underordnet.
Det handler ikke kun om, at du slipper for at få sorte fingre og sved på panden; det handler også om, at de rigtige forberedelser, de rigtige maskiner, det rigtige håndelag og mange års erfaring automatisk følger med, når du vælger en professionel havemand i Frederikshavn til at udføre havearbejdet for dig.

Sådan sår man en græsplæne

Det er ikke nær så dyrt at lave en plæne med græsfrø, som det er at lægge den med rullegræs, men der er kun et par perioder om året, hvor man kan være sikker på succesfuld såning. Det bedste tidspunkt er midt i august til midt i september, og det næstbedste er om foråret (maj). Der går 4-6 måneder, før man har en brugbar plæne, så de fleste sår om efteråret. Det giver det nye græs en hel vinter til at blive til en rigtig plæne, før der stilles store krav til den. Det betyder også, at den regn, der falder af sig selv, vander græsset. Ved at så lige før sommer er det meget mere sandsynligt, at man bliver nødt til at vande med sprinkleren, mens den nye plæne etablerer sig. Ukrudtsproblemet er heller ikke så stort et problem om efteråret som om foråret. Alt i alt er det mindre besværligt at så en plæne end at lægge den af rullegræs, men man skal vente længere på resultatet.

Tre nemme punkter

1. Klargør jorden på samme måde som til rullegræs: Grav med spade eller greb, riv, fordel gødning, riv, træd til og riv igen. Målet er at skabe et jævnt, fast frøbed, der bliver til en ensartet plæne.
2. Del den samlede frømængde i to portioner. Strø den ene i retning nord-syd og derefter den anden i retning øst-vest. Man behøver ikke at bruge et kompas, men ideen er at sikre, at frøet fordeles meget tyndt og jævnt over det hele, så der ikke kommer nøgne pletter.
3. Riv igen arealet meget let, så frøet kommer ned i jorden; begynd i den fjerne ende af plænen. Man dækker ikke alt frøet - ca. halvdelen af det vil stadig være synligt og ligge oven på jorden, når man er færdig. Hvis man forudser et fugleproblem, kan man lægge nogle kviste ud over jorden for at undgå, at fuglene ikke tager støvbad i den.


Eksempler på havemand i 9900 Frederikshavn

H.O. Park- og Haveservice ApS
Bakkevej 4
9900 Frederikshavn
CVR: 11776280
Hjemmeside
Holmen ApS
Kvisselvej 76
9900 Frederikshavn
CVR: 27923437
Hjemmeside
Deres Anlægsgartner
Frihedsvej 14
9900 Frederikshavn
CVR: 33013396
Hjemmeside