Havemand i Faxe

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Faxe
  • Udfyld onlineskemaet på bare 4 minutter
  • Du får kun tilbud fra potentielle havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Vi finder den bedste havemand i Faxe kommune til dig

24. november 2017. Udfyld kontaktformularen på mindre end 6 minutter allerede i dag og få 3 friske tilbud - gratis og uforpligtende på dit havearbejde i Faxe kommune. Det er ligegyldigt om opgaven er lille eller stor - vi behandler dem alle ens. Spar let op til 34 procent på en professionel havemand eller anlægsgartner i Faxe kommune.
Maksimalt tre havemænd i vores netværk får lov at byde på din haveopgave. På den måde sikrer vi, at du ikke får 20-30 henvendelser fra havemænd fra nær og fjern, der gerne vil have fingre i din haveopgave. Vi finder de 3 bedst egnede gartnere og havemænd fra Faxe kommune til netop din haveopgave.
Skal du have beskåret dine buske, fældet et par træet, slået græs, luget ukrudt, klippet hæk, lagt fliser på terressen eller noget helt andet, så lad os helt gratis finde 3 konkurrencedygtige tilbud på opgaven. Indsend din haveopgave til Billig-gartner.dk på under otte minutter og få 3 konkrete tilbud på ca 24 timer.

Mus i haven

Det værste, mus foretager sig i haven, er at stjæle store frø, som ærter og bønner - især de tidligtsåede. Man vil ofte finde et lager af stjålne frø i kompostbunken. De kan også finde på at nippe af knolde og grøntsager, som man har vinterlagret i skuret, eller af nyplantede løg, så de rådner.
Det hjælper at strø kristtornblade i en række lige oven over ærterne og bønnerne eller over løgene, før man dækker dem med jord, men hvis man bor på landet, hvor der er mange gnavere, er det en god ide at fjerne sin kompostbunke hvert efterår.
Så får hverken de - eller deres større fætre, rotterne - et behageligt vinterkvarter. Og hæng frugt og grøntsager (som kartofler) op i net under taget. Den bedste måde at klare planteproblemer på er at undgå, at de i det hele taget opstår.

Myrer i haven

For det meste er myrer helt uskadelige, bortset fra at de opdrætter bladlus; de elsker det klæbrige sekret (honningdug), som bladlus udskiller, så de driver en slags beskyttelsesvirksomhed over for bladlusene. Men om sommeren kan myrerne gøre sig selv upopulære ved at slå sig ned i tør jord i plænen, i revner mellem belægningssten, i stenbede eller i krukker.
De danner kegleformede jordsamlinger af noget, der ligner sigtet jord, som er gravet løs fra rødderne. Selv om myrer ikke direkte skader planterne, kan deres underjordiske tunneller efterlade rødderne frit svævende i luften, så de tørrer ud. Det er det, der slår planter i myreinficerede krukker og stenbede ihjel, hvis man ikke reagerer i tide.
Hvis myrer slår sig ned et sted, hvor der ikke er noget, de kan skade, kan man med sindsro lade dem være i fred - de flyver bort efter et par måneder.

Få 3 Havemand tilbud


Eksempler på havemand i 4640 Faxe
Nielsen´s Entreprise Thomas Juul Nielsen
Egedevej 65
4640 Faxe
CVR: 26699320
Hjemmeside
M.Multiservice
Gyldenhøjvej 2
4640 Faxe
CVR: 34384584
Hjemmeside
Anlægsgartner Klaus Knutzen
Dyrehavevej 11, Roholte
4640 Faxe
CVR: 25199057
Hjemmeside