Havemand Falster

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Falster
  • Udfyld skemaet online på bare 6 minutter
  • Du får kun tilbud fra energiske havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Få gratis 3 tilbud på billig havemand Falster og spar penge

3. august 2018. Heller ikke på Falster skal det være en uoverkommelig udfordring, at sætte lokale haveopgaver i udbud. Her gør vi det 100 procent gratis og aldeles uforpligtende for dig! Send din havemand opgave på Falster ind til os her på Billig-gartner.dk og lad os skaffe dig 2-3 personlige og billige have tilbud.
Beskriv din havemandopgave og dine forventninger til havemændene i onlineskemaet på 8½ minut. Billig-gartner.dk finder herefter de 3 mest egnede og billige havemænd og gartnere på Falster, hvis kompetencer lever op til dine specifikke ønsker og behov. Få gratis 3 tilbud på billig havemand Falster.
I løbet af 3-4 dage vil de 3 valgte havemænd kontakte dig med hver deres konkrete tilbud. Derefter kan du selv sammenligne de modtagne tilbud i ro og mag i lænestolen. Vælg et attraktivt havemand tilbud og spar 32-36 procent på alle former for havearbejde på Falster. Få Først Falsters Flotteste Forhave!

Monilia og Cinnobersvamp

Monilia er en iøjnefaldende skimmel, der angriber frugt, herunder blommer, æbler, pærer og skovæble. Den gør hurtigt hele frugten brun med koncentriske ringe af forhøjede hvide pletter. Inficeret frugt plukkes og brændes eller lægges i skraldespanden - ikke på kompostbunken - og undgå at have inficeret frugt liggende rundt omkring på jorden, da det kan være kilde til flere svampesporer til næste år.
Cinnobersvamp er giftigt udseende, forhøjede, koralrøde pletter på dødt eller døende træ. Undgå cinnobersvamp ved at beskære ordentligt, lige oven over en sund knop eller et bladfæste, så man ikke efterlader korte stumper, der dør og lader svampeinfektioner som denne komme ind.
Den kan brede sig med lynets hast, så fjern angrebne plantedele øjeblikkeligt - skær tilbage til sundt træ - for at undgå spredning til sundt, levende materiale. Brænd inficeret beskæringsmateriale.

Gråskimmelsvamp

Gråskimmel er svampen, der fremkalder de dunede grå pletter på døde eller døende blade og blomster, når vejret er overskyet og fugtigt, og som også er skyld i små, runde, gennemsigtige pletter på tomatfrugter. Den er meget almindelig i fugtige væksthuse om vinteren, når lysniveauet er lavt, og der ikke er ret meget luftcirkulation.
Gråskimmel forebygges ved regelmæssigt at fjerne døde blade og visne blomster. Fordel planterne, så der er plads til, at der kan cirkulere luft mellem dem, og ventiler væksthuset, når der er mulighed for det.
Hvis den sene frost er varslet, kan planterne dækkes med adskillige lag fiberdug. Ellers må man vente, indtil man kan se, hvilke dele af den beskadigede plante der er døde, og hvilke der er i live, og derefter skære de døde skud tilbage til sundt væv.


Eksempler på havemand i 4840 Falster

Per Dengsøe
Alstrup Skovvej 11
4840 Nørre Alslev
CVR: 17272012
Hjemmeside
L.B. Transport & Handel
Stubbekøbingvej 71
4840 Nørre Alslev
CVR: 35945008
Hjemmeside
Olsen´s Haveservice
Lundbyvej 37
4840 Nørre Alslev
CVR: 33683286
Hjemmeside