Havemand Falster

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Falster
  • Udfyld onlineskemaet på kun fem minutter
  • Du får kun tilbud fra velegnede havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Få gratis 3 tilbud på billig havemand Falster og spar penge

19. juni 2018. Heller ikke på Falster behøver det at være en stor udfordring, at sætte opgaver på havearbejde i udbud. Her gør vi det 100 pct. gratis og aldeles uforpligtende for dig! Send din haveopgave på Falster ind til os på Billig-gartner.dk og lad os skaffe dig 3 godkendte og billige havetilbud.
Beskriv din haveopgave og dine forventninger til havemændene i onlineskemaet på mindre end fem minutter. Billig-gartner.dk finder herefter 3 relevante og billige havemænd og gartnere på Falster, hvis kompetencer lever op til dine specifikke præferencer og behov. Få gratis 3 tilbud på billig havemand Falster.
I løbet af 3-4 dage tager de 3 udvalgte havemænd kontakt til dig med deres respektive tilbud. Herefter kan du sammenligne tilbuddene i ro og mag i sofaen på baggrund af dine præferencer og de oplysninger, firmaerne har fremsendt. Vælg et tilbud og spar let op til 35 procent på havearbejdet på Falster.

Monilia og Cinnobersvamp

Monilia er en iøjnefaldende skimmel, der angriber frugt, herunder blommer, æbler, pærer og skovæble. Den gør hurtigt hele frugten brun med koncentriske ringe af forhøjede hvide pletter. Inficeret frugt plukkes og brændes eller lægges i skraldespanden - ikke på kompostbunken - og undgå at have inficeret frugt liggende rundt omkring på jorden, da det kan være kilde til flere svampesporer til næste år.
Cinnobersvamp er giftigt udseende, forhøjede, koralrøde pletter på dødt eller døende træ. Undgå cinnobersvamp ved at beskære ordentligt, lige oven over en sund knop eller et bladfæste, så man ikke efterlader korte stumper, der dør og lader svampeinfektioner som denne komme ind.
Den kan brede sig med lynets hast, så fjern angrebne plantedele øjeblikkeligt - skær tilbage til sundt træ - for at undgå spredning til sundt, levende materiale. Brænd inficeret beskæringsmateriale.

Gråskimmelsvamp

Gråskimmel er svampen, der fremkalder de dunede grå pletter på døde eller døende blade og blomster, når vejret er overskyet og fugtigt, og som også er skyld i små, runde, gennemsigtige pletter på tomatfrugter. Den er meget almindelig i fugtige væksthuse om vinteren, når lysniveauet er lavt, og der ikke er ret meget luftcirkulation.
Gråskimmel forebygges ved regelmæssigt at fjerne døde blade og visne blomster. Fordel planterne, så der er plads til, at der kan cirkulere luft mellem dem, og ventiler væksthuset, når der er mulighed for det.
Hvis den sene frost er varslet, kan planterne dækkes med adskillige lag fiberdug. Ellers må man vente, indtil man kan se, hvilke dele af den beskadigede plante der er døde, og hvilke der er i live, og derefter skære de døde skud tilbage til sundt væv.


Eksempler på havemand i 4840 Falster

Per Dengsøe
Alstrup Skovvej 11
4840 Nørre Alslev
CVR: 17272012
Hjemmeside
Niels Steen Hansen
Lyttehøjvej 22, Lundby
4840 Nørre Alslev
CVR: 16003182
Hjemmeside
Gufler Consulting ApS
Østervej 86, Vålse
4840 Nørre Alslev
CVR: 37757314
Hjemmeside