Havemand Faaborg

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Faaborg
  • Udfyld onlineformularen på mindre 4 minutter
  • Du får kun tilbud fra fleksible havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Faaborg. 3 tilbud på godt og billigt havearbejde

6. august 2018. Står du og har brug for en havemand i Fåborg eller omegn så har du valgt helt rigtig. Hos Billig-gartner.dk løfter vi gerne din opgave i Fåborg - vi er ikke bange for at kalde os nr. 1 i branchen. Vi samarbejder kun med professionelle havemænd, der altid ønsker at tilbyde kvalitets havearbejde billigst muligt.
Du kan lade plastikkortet blive i lommen. Her på Billig-gartner.dk er det gratis at få 3 godkendte tilbud på alle former for havearbejde. Ikke kun i Fåborg - Vores gratis service gælder i hele Danmark!
Havemændene konkurrerer om at få din haveopgave og derfor vil du modtage nogle meget attraktive tilbud.
Vores gratis tjeneste indebærer, at du hos os har mulighed for - allerede i dag - at indhente 3 gratis og ganske uforpligtende tilbud på at få løst din havemand Fåborg opgave her på siden. Har du spørgsmål som du gerne vil have svar på, så skriv dem sammen med beskrivelsen af din opgave til havemanden.

Tiltræk pindsvin i haven

Større dyr kan også spille en rolle i havens liv ved at æde uønskede skadegørere. Giv det naturlige dyreliv gode betingelser ved at sørge for uforstyrrede områder, hvor små pattedyr kan søge ly.
Lad et par træstykker ligge et sted med højt græs ved nogle buske, så kan de måske lokkes til at flytte ind. Selv om de ikke gør det, vil de sandsynligvis passere eller gå omkring i en have, hvor der ikke er ret meget støj hvis de alligevel er i området.
Pindsvin er gode sneglejægere, og det er morsomt at se på dem i en sommerhave. Hvis man sætter en skål med kattemad ud til dem, vil de begynde at dukke op samme sted hver aften, men lad være med at give dem brød og mælk - det er ikke godt for dem, de kan ikke fordøje det, og det giver uro i maven.

Ræve, hvepse og bænkebidere

Ræve er ikke altid velkomne i en have, men når de har tilstrækkeligt med føde graver de sjældent huller i haven eller rydder skraldespanden, og normalt passerer de bare igennem. Også de er morsomme at iagttage, og de æder snegle og larver og evt. levninger af dyrefoder, man sætter ud til dem.
Hvepse går kun efter søde ting i blommernes højsæson; resten af tiden tager de bladlus og små larver, som deres egne larver lever af. Så længe deres boer ikke befinder sig, hvor de er til ulempe, skal de have lov at være i fred.
Bænkebidere har et dårligt ry, fordi de æder kimplanter, men det kan diskuteres, om de skader kraftige, sunde planter, og hvis man finder dem i huller i frugt, er det usandsynligt, at det er dem, der har været årsag til den oprindelige skade - det er langt mere sandsynligt, at de skjuler sig i et hul, der først blev lavet af en snegl.


Eksempler på havemand i 5600 Faaborg

Lydinge Haveservice
Høsthåbvej 4
5600 Faaborg
CVR: 33725825
Hjemmeside
Horne Haveservice
Lillemarksvej 1, Horne
5600 Faaborg
CVR: 28836694
Hjemmeside
Brdr. Lysemose Anlæg ApS
Vængegyden 33
5600 Faaborg
CVR: 29835756
Hjemmeside