Havemand Egedal

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Egedal
  • Udfyld onlineformularen på under to minutter
  • Du får kun tilbud fra certificerede havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Egedal - Spar hele 22% på en billig havemand

13. august 2018. Det er helt gratis at bruge Billig-gartner.dk's webformular, og modtage 3 super gode, uforpligtende og fordelagtige tilbud på havearbejde. Du skriver bare hvad der skal laves i haven i Egedal kommune. Og klikker. Det tager kun et øjeblik, og er omkostnings- og gebyrfrit. Altså gratis.
Vi sørger så for at lokale havemænd med den rette ekspertise, byder på din haveopgave. I løbet af relativt kort tid, forvent få arbejdsdage, vil du kunne gennemse 3 eksperttilbud, med priser, der gør godt i budgettet. Rigtig veludført havearbejde kræver lang ekspertise - til gengæld går det hurtigt.
Havearbejde er ubehageligt og besværligt. Du bliver beskidt og får ondt i ryggen. Måske har du slet ikke det nødvendige haveværktøj. Lad professionelle havemænd byde på opgaven. Du kan blive glædeligt overrasket. Vi er i hvert fald glade for at stille vores havemand Egedal tjeneste til rådighed, gratis for dig.

Håndlugning i haven

Når ukrudtet kommer op mellem de dyrkede planter i etablerede haver, er håndlugning det allerbedste valg. I et bed med træer og buske, hvor der er rigeligt med afstand imellem planterne, er en bedgreb det bedste redskab til at fjerne halvstort ukrudt.
Den ligner en almindelig greb, men er kun ca. halvt så stor; glimrende til at vride grupper og klumper løs med og til at slå jorden i passende klumper med bagefter. Mellem tætplantede stauder kan man bruge en gravegaffel. Det er lettest, hvis man lægger sig på knæ i stedet for at bukke sig; at bukke sig er en hurtig opskrift på at få ondt i ryggen.
Omkring små planter, som alpine planter, er der brug for et endnu mindre lugeredskab. jeg har fundet ud af, at en gammel gaffel er lige så godt som alt mulig andet. Og til lugning mellem belægningssten er en gammel kortskaftet køkkenkniv med spids klinge det helt rigtige.

Ukrudt i stier og belægninger

Hvis man ikke har noget imod at bruge ukrudtsmidler, kan man bruge dem for at undgå, at der kommer ukrudt op mellem fortovsfliser eller på grusstier og i indkørsler. Brug et passende middel om foråret; virkningen holder sig i forholdsvis lang tid.
Brug det ikke på arealer, hvor der allerede er stort ukrudt, da man så vil have døde skud og blade at holde øje med i ugevis, når midlet har virket. Nej, sørg for at det store ukrudt fjernes først.
Imellem fortovsfliser er det bedste alternativ til ukrudtsmiddel eller håndlugning at udfylde revnerne med cement, så der ikke er noget, der kan vokse op. Gammel mørtel mellem fortovsfliser mørner ofte; hold det i god stand, så ukrudtet ikke vokser igennem.


Eksempler på havemand i 2765 Egedal

Gl Holmegaard Anlæg
Ledøje Nordre Gade 2
2765 Smørum
CVR: 29336873
Hjemmeside
Anlægsgartnermester Rune Kjeldahl
Hørbakken 13
2765 Smørum
CVR: 36574615
Hjemmeside
LANA-Multiservice
Solbærvangen 14
2765 Smørum
CVR: 32021921
Hjemmeside