Havemand Ebeltoft

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Ebeltoft
  • Udfyld onlineskemaet på bare 6 minutter
  • Du får kun tilbud fra troværdige havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Vi finder de 3 bedste tilbud på en billig havemand Ebeltoft

14. august 2018. Har du brug for en rutineret og billig havemand i Ebeltoft? Få gratis 3 konkrete tilbud her på siden. Tryk på den grønne knap og udfyld kontaktskemaet. Så modtager du 3 tilbud på havearbejde i Ebeltoft - 100% gratis. Ved at modtage tilbud fra flere havefirmaer i Ebeltoft, får du et godt overblik over prisniveauet.
Udfyld kontaktskemaet på mindre end 6 minutter og modtag en fast attraktiv pris på din haveopgave i Ebeltoft. De pålidelige havemænd udfører alle former for havearbejde med fokus på høj kvalitet til stærke konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder at gøre al arbejdet med at indhente tilbuddene og du sparer mindst 14%
Slip for selv at skulle indhente priser og tilbud på havemand Ebeltoft arbejde. Lad i stedet de godkendte havemænd i vores netværk konkurrere om at vinde din opgave. Du beslutter selv, hvilket af de konkurrencedygtige havetilbud du bedst synes om. Held og lykke med dit haveprojekt!

Toppe og hulninger i plænen

Selv længe efter at plænen er etableret, er det ikke ualmindeligt at opdage, at dele af den synker, så man ender med at have en let ujævn overflade. I en naturhave ser det meget naturligt ud.
Det er ikke så godt i en fin plæne, der skal klippes tæt, for plæneklipperen har en tendens til at skalpere toppene, så de hele tiden er bare. Det er slemt nok, hvis man gerne vil have en pæn plæne, men det er håbløst, hvis man vil spille kroket eller petanque på den.
Lad være med at udjævne toppene ved at slå dem ned med bagsiden af en spade eller ved at lade en havetromle rulle hen over dem. Det trykker bare jorden endnu mere sammen, og græsset vil stadig ikke gro. I stedet for skæres græstørven af toppen, noget af jorden nedenunder fjernes, og jorden udjævnes, før græstørven lægges tilbage igen.

Brug sigtet jord eller græsdressing

Det er lettere sagt end gjort, det ved jeg godt, men man vil blive glad for, at man gjorde det. Hulninger behandles på samme måde, bare modsat. Fjern græstørven, tilsæt jord, indtil hulheden er udjævnet, og læg græstørven tilbage.
Hvis der næsten ikke er nogen hulning, kan hulheden rettes op ved bare at topdresse. Brug sigtet jord eller græsdressing, hvad man nu kan købe i havecentret. Det fordeles i et tyndt (maks. 1 cm) og ensartet lag ud over arealet og børstes ned i græsset.
Hvis man topdresser hulheder to eller tre gange om året, er det overraskende, hvor hurtigt de udjævnes. Mens plænen derefter er ved at komme i højeste gear, kan man se på de øvrige problemer, der skal klares.


Eksempler på havemand i 8400 Ebeltoft

Frihaven
Vipstjertvej 3
8400 Ebeltoft
CVR: 36357282
Hjemmeside
Entreprenør Holme Haveservice
Havmøllevej 2, Holme
8400 Ebeltoft
CVR: 18689731
Hjemmeside
Syddjurs Haveservice
Stubbe Søvej 17, Gravlev
8400 Ebeltoft
CVR: 30310837
Hjemmeside