Havemand Dragør

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Dragør
  • Udfyld online skemaet på under 3 minutter
  • Du får kun tilbud fra kvalitetsbevidste havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Dragør - Bestil gratis 3 forrygende tilbud i dag

1. august 2018. Du kan helt omkostningsfrit (bortset fra de få minutter, du bruger på at beskrive, hvad der skal laves) modtage 3 rigtigt gode tilbud på havearbejde i Dragør. Allerede få dage efter du har lagt beskrivelsen i vores system. Alle vore tilknyttede havemænd i Dragør udfører havearbejde til en super god pris.
Spar penge og lad os gøre det hårde arbejde med at indhente friske billige tilbud på dit havearbejde. Du vælger helt selv mellem de stjernegode havetilbud i Dragør og i det tempo der passer dig. Du får et godt sammenligningsgrundlag, ved at benytte den helt gratis webformular til at få dit udbud set af professionelle.
Det er fuldstændigt gratis og uforpligtende at indtaste en opgave til en havemand her på siden. Din opgave sendes til de relevante gartnerfirmaer i Dragør, vi har i vores system. Opret din opgave online nu på under 6 minutter og få 3 forrygende havetilbud på en lokal havemand Dragør (eller resten af Amager).

Jorddækning med kakaoskaller

Kakaoskaller er et spildprodukt fra chokoladefremstilling; det er små sprøde skaller, der ofte stadig har en fantastisk duft af chokolade. Det sælges som jorddækningsmateriale til haver, og det er forholdsvis populært pga. sin lette vægt, renhed og gode håndterbarhed, selv om det er dyrt i forhold til hjemmelavet havekompost.
Udlæg et lag på 2,5-5 cm. Når det bliver vådt, vil skallerne klistre sig sammen over jorden. Der er nogen, der har fundet ud af, at hverken katte eller snegle bryder sig om at krydse dette jorddækningsmateriale, men om det er pga. den mærkelige, let klistrede overflade eller chokoladeduften, skal jeg ikke kunne sige.
Til forskel fra barkflis, som i udseende kan minde lidt om kakaoskaller, nedbrydes kakaoskallerne ret hurtigt, så de skal fornyes en gang om året. Lad ikke hunde æde den tørre blanding fra sækken - chokolade kan være giftig for hunde.

Slternativ til ukrudtsmiddel

Som et alternativ til brug af ukrudtsmiddel kan man også udlægge en ukrudtssikker membran under en bark- eller grussti for at forhindre ukrudtet i at vokse igennem. Man vil ikke komme ukrudtet fuldstændig til livs, da der altid er noget, som vil vokse i små pletter af jord, som falder af ens støvler og forsvinder mellem stiens materiale.
Jeg undgår at bruge membraner på skrånende stier, for både bark og grus vaskes let ned ad bakke og ender i en bunke ved havedøren, når det regner. Jeg taler af bitter erfaring. Nej, det er meget bedre at udlægge barken eller gruset direkte på den nøgne jord.
Man ville skulle skære så mange plantehuller, at ukrudtet uden videre kunne trænge igennem og ødelægge virkningen. Selv om det tager tid at arrangere, kan denne metode spare timevis af arbejde i store bede med træer, buske eller roser i de kommende år.


Eksempler på havemand i 2791 Dragør

Gartner Einar Lindgreen
Tømmerupvej 299
2791 Dragør
CVR: 19808130
Hjemmeside
Bonico Have & Ejendomsservice
Bylaugsvænget 44
2791 Dragør
CVR: 31103533
Hjemmeside
Nyvang Pile- og Anlægsgartneri
Nyvangsvej 10
2791 Dragør
CVR: 19579239
Hjemmeside