Havemand Dragør

  • Billig havemand Dragør - Bestil 3 gratis tilbud
  • Spar ca 10 procent med 3 fordelagtige tilbud
  • Du får kun tilbud fra kreative havemænd

Der kan ikke fås 3 tilbud pt.

Veje 2791 Dragør

Fristrands Alle
Fyrrestien
Kapervænget
Frieslandsvej
Emmerich Alle
Rosenlund Sidevej
Kastanievej
Limburg Alle
Lodsstræde
Badstuevælen
Fægårdsvej
Hangarvej
Lundevej
Harevænget
Pileengen
Blokhusvej
Platanvej
Peter Petersens Alle
Hollandsfed
Lundegård Strandvej

Havemand Dragør - Bestil gratis 3 forrygende tilbud i dag


Jorddækning med kakaoskaller

Kakaoskaller er et spildprodukt fra chokoladefremstilling; det er små sprøde skaller, der ofte stadig har en fantastisk duft af chokolade. Det sælges som jorddækningsmateriale til haver, og det er forholdsvis populært pga. sin lette vægt, renhed og gode håndterbarhed, selv om det er dyrt i forhold til hjemmelavet havekompost.
Udlæg et lag på 2,5-5 cm. Når det bliver vådt, vil skallerne klistre sig sammen over jorden. Der er nogen, der har fundet ud af, at hverken katte eller snegle bryder sig om at krydse dette jorddækningsmateriale, men om det er pga. den mærkelige, let klistrede overflade eller chokoladeduften, skal jeg ikke kunne sige.
Til forskel fra barkflis, som i udseende kan minde lidt om kakaoskaller, nedbrydes kakaoskallerne ret hurtigt, så de skal fornyes en gang om året. Lad ikke hunde æde den tørre blanding fra sækken - chokolade kan være giftig for hunde.

Slternativ til ukrudtsmiddel

Som et alternativ til brug af ukrudtsmiddel kan man også udlægge en ukrudtssikker membran under en bark- eller grussti for at forhindre ukrudtet i at vokse igennem. Man vil ikke komme ukrudtet fuldstændig til livs, da der altid er noget, som vil vokse i små pletter af jord, som falder af ens støvler og forsvinder mellem stiens materiale.
Jeg undgår at bruge membraner på skrånende stier, for både bark og grus vaskes let ned ad bakke og ender i en bunke ved havedøren, når det regner. Jeg taler af bitter erfaring. Nej, det er meget bedre at udlægge barken eller gruset direkte på den nøgne jord.
Man ville skulle skære så mange plantehuller, at ukrudtet uden videre kunne trænge igennem og ødelægge virkningen. Selv om det tager tid at arrangere, kan denne metode spare timevis af arbejde i store bede med træer, buske eller roser i de kommende år.


Dragør havemand eksempel:

Anlægsgartnerfirma v/John Larsson
Limburg Alle 21
2791 Dragør
CVR: 20991380
Hjemmeside
Gartner Einar Lindgreen
Tømmerupvej 299
2791 Dragør
CVR: 19808130
Hjemmeside
Lille Alberts Træfældning
Harevænget 103
2791 Dragør
CVR: 27549101
Hjemmeside