Havemand i Brande

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Brande
  • Udfyld online formularen på bare tre minutter
  • Du får kun tilbud fra godkendte havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

3 hurtige havemandtilbud i Brande i løbet af bare 34 timer

24. november 2017. Der kan være mange penge at spare på havearbejde i Brande. Benyt muligheden for at få 3 gratis tilbud. Brug Billig-gartner.dk og få en billig og effektiv løsning på alle dine haveproblemer i Brande. Vores tilknyttede firmaer har alle mange år på bagen og har erfaring med alle type af havearbejde i alle slags haver.
Indtast din opgave i kontaktformularen. Det tager under 10 minutter og herefter er det blot at læne sig tilbage og afvente de første spændende tilbud. Når du har udvalgt et tilbud, foregår kontakten direkte mellem dig og den valgte havemand. Billig-gartner.dk er blot formidler af kontakten.
Havemændene kører i hele Jylland og kan sagtens slå et sving forbi dig, hvis du har en haveopgave, som du ikke kan overskue. Disse fagfolk tilbyder også at løse mere specielle opgaver som f.eks. Stubfræsning og udlægning af rullegræs. En tilfreds kunde er en glad kunde - og dét er kun dem, vi samler på her på Billig-gartner.dk.

Fuldkronede frugttræer

Det fuldkronede frugttræ er træet, der både er en pryd i haven og samtidig er et nyttigt frugttræ. Det har plads til at udvikle en stor og bred krone, hvis størrelse er afhængig af den grundstamme, træet er podet på, samt hvilken frugtsort det drejer sig om.
Plejen sigter mod at opretholde træets sundhed og en udtynding af kronen, hvis der ønskes et lavt træ. Plejebeskrivelse fuldkronede frugttræer: Parkpræg, funktionsfasen Ukrudtsbekæmpelse: Jorden under det fuldkronede frugttræ kan være dækket af græs, bede eller belægning, og ukrudtsbekæmpelsen bestemmes af dette.
Omkring stammen holdes fri for græs og ukrudt. Beskæring sundhed: Observeres der døde eller sygdomsramte grene i vækstsæsonen, fjernes disse ved beskæring over sunde dele af træet.

Pleje af frugttræer

Beskæring udtynding: Bliver træet med tiden for stort, kan det udtyndes med én årlig udtynding i perioden sidst i juli til slutningen af september, Der må maksimalt fjernes 1/3 af den samlede grenmængde i kronen.
Udtyndingen kan foretages i vintermånederne, men det er ikke optimalt. Gødskning: Hvis det fuldkronede frugttræ beskæres jævnligt, bør det gødes én gang årligt med hovedsageligt humusforbedrende naturgødninger.
Der kan endvidere anvendes NPK 23-3-7. Der gives 2 kg pr. 100 ml pr. år. Det er 20 g pr. m2 svarende til de fleste træers behov. Husk, at træernes aktive rodnet ligger uden for drypzonen. Derudover kan der gødes efter en jordbundsprøve eller gødningsplan.

Få 3 Havemand tilbud


Eksempler på havemand i 7330 Brande
Boelsgaards Service
Sdr Ommevej 60
7330 Brande
CVR: 31730333
Hjemmeside
Plantøren
Vildkjærvej 30, Omvrå
7330 Brande
CVR: 17641840
Hjemmeside
Brandlund Skov og Naturservice
Nedergårdsvej 7
7330 Brande
CVR: 37541214
Hjemmeside