Havemand Brønderslev

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Brønderslev
  • Udfyld online skemaet på under 2 minutter
  • Du får kun tilbud fra effektive havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Billig havemand Brønderslev - Få 3 tilbud og spar op til 28%

24. oktober 2018. 

Vedligeholdelse af græsplænen

Når plænen bliver tykkere, og de længste græstuer er 5-6 cm lange, klippes græsset meget forsigtigt med en plæneklipper med skæret sat så højt, at det kun klipper de yderste spidser. Det, man er er i gang med, er at fjerne græssets skudspidser, så det bedre kan fæstne rod og forgrene sig og udvikle sig til små tuer.
Sørg for, at skæret er skarpt, ellers vil det rive de små planter løs fra jorden. Til den første rigtige klipning skal man vælge en dag, hvor græsset er helt tørt: Hvis det er fugtigt, vil klipningen resultere i, at der trækkes små planter op i stedet for, at snittet bliver rent.
Tilpas plæneklipperen, så skærene sidder så højt som muligt, og lad græssamleren sidde på plæneklipperen, så afklippet indsamles. Bortset fra den nødvendige pasning og pleje bør man ikke gå på plænen, før den er blevet klippet adskillige gange og begynder at se ud, som en plæne skal se ud.

Tusindfryd og vejbred i plænen

Lad skærene sidde højt de første gange og sænk dem gradvis, men klip aldrig kortere end 3 cm til at begynde med. l løbet af de første få klipninger vil næsten alt ukrudtet være forsvundet som ved et trylleslag.
Hvis man finder typisk plæneukrudt som tusindfryd og vejbred, fjernes de ved håndkraft, eller man kan vente seks måneder eller mere og begynde at bruge et plæneukrudtsmiddel - ikke før.
Plæner er lidt ligesom svaner - de kan se rolige ud på overfladen, men under overfladen er der en utrolig aktivitet. Her er en beskrivelse set fra ormehøjde af, hvad situationen er for græsset, når det bliver ældre.


Eksempler på havemand i 9700 Brønderslev

Anlægsgartner Kurt Thomsen
Hollenstedvej 159
9700 Brønderslev
CVR: 25898559
Hjemmeside
RM Haveservice
Langbrovej 39
9700 Brønderslev
CVR: 36162694
Hjemmeside
Knigges Multiservice
Blæshøjvej 39
9700 Brønderslev
CVR: 36219548
Hjemmeside