Havemand Brøndby

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Brøndby
  • Udfyld skemaet online på bare syv minutter
  • Du får kun tilbud fra certificerede havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Brøndby. Op til 26% rabat med 3 gratis tilbud

6. august 2018. Du leder efter professionel assistance fra en lokal havemand i Brøndby og hjælpen er lige rundt om hjørnet - du skal bare indtaste din haveopgave i webformularen og det tager kun 4½ minut. Du kan gratis indsende en haveopgave til en erfaren havemand i Brøndby Strand, uanset typen af opgave.
De havemænd Billig-gartner.dk tilbyder i Brøndby, arbejder med stor stolthed fordi de vil det - ikke fordi de skal. Høj faglig stolthed kendetegner disse fagfolk, som alle har adskillige års erfaring og ekspertise i at benytte den rigtige tilgang til hver enkelt haveopgave. Få gratis 3 personlige tilbud på havemand Brøndby.
Dette er din sikkerhed for, at du får udført havearbejdet med det optimale resultat til en god pris. Hvad enten du har brug for assistance til en lille eller en stor haveopgave, kan du få professionel hjælp fra en kompetent havemand med års ekspertise. Udfyld skemaet nu så er du i gang med at få løst opgaven!

Efterår i haven

Efteråret er havens frugtsæson, når bær og frø er på højden, og bladenes lysende efterårsfarver ændrer havens karakter i løbet af et par dage. I de store, berømte haver, der er kendt for deres stærke efterårsfarver, er det de store træer som eg og ahorn i parken.
Det gælder også de kæmpemæssige vin som vildvin, der dækker vestmuren, som sætter farven, når efteråret er om hjørnet, men hjemme hos sig selv kan man også fremkalde en god effekt. Halvstore træer som papirbarkløn, tempeltræ og den prydelige syltornet hvidtjørn er akkurat lige så gode.
Hvis man har en surbundsjord, kan man vælge det lueflammede ambratræ og papegøjebusk - en af mine yndlinge. Hvis man vil have noget lidt mere specielt, er der det iøjnefaldende hjertetræ med hjerteformede, pink og gule efterårsblade, der dufter som af karamelliserede æbler, når de falder. En rigtig markedsplads!

Løvfældende azalea og japansk løn

Hvis man har endnu mindre plads at lege på, er de løvfældende azalea og japansk løn glimrende; særligt imponerende er de, der skifter fra grøn til rød om efteråret, som Acer palmatum. Der er visse berberis og kvalkved, som også får smukke farver. Bladene hos pibekvalkved bliver lysende kirsebærrøde.
Der er oven i købet små træer, der får smukke farver om efteråret, fx birk med blade, der bliver smørgule, og enkelte af prydkirsebærrene, som Prunus Spire”, der får orange og skarlagenrøde pletter på bladene.
Hvis man har lyst til noget lidt andet, kan man forsøge sig med almindelig benved, der har stærkt røde efterårsblade og lysende pink frugtkød, som revner og åbenbarer et lysende orange frø.


Eksempler på havemand i 2605 Brøndby

ED Have og Anlæg
Højkær 18
2605 Brøndby
CVR: 38005804
Hjemmeside
Mulbjerg Service
Midtager 26 B
2605 Brøndby
CVR: 28474482
Hjemmeside
Bomin Erhverv Service ApS
Kirkebjerg Parkvej 8
2605 Brøndby
CVR: 29631336
Hjemmeside