Havemand i Brøndby

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Brøndby
  • Udfyld online formularen på bare 2 minutter
  • Du får kun tilbud fra pålidelige havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Hvordan finder man en god havemand i Brøndby?

24. november 2017. Du søger professionel hjælp fra en havemand i Brøndby og hjælpen er nær - du skal bare indtaste din haveopgave i webformularen og det tager under 7 minutter. Du kan kvit og frit indsende en opgave til en erfaren havemand i Brøndby Strand her på siden, uanset omfanget af opgaven.
De havemænd Billig-gartner.dk tilbyder i Brøndby, arbejder med stor stolthed fordi de vil det - ikke fordi de skal. Høj faglig stolthed kendetegner disse fagfolk, som alle har adskillige års erfaring og ekspertise i at benytte den rigtige tilgang til hver enkelt haveopgave.
Det er din sikkerhed for at få udført havearbejdet bedst muligt med det optimale resultat. Hvad enten du har brug for hjælp til en lille eller en stor haveopgave, kan du få bistand fra en dygtig havemand med adskillige års ekspertise. Udfyld skemaet nu så er du i gang!

Efterår i haven

Efteråret er havens frugtsæson, når bær og frø er på højden, og bladenes lysende efterårsfarver ændrer havens karakter i løbet af et par dage. I de store, berømte haver, der er kendt for deres stærke efterårsfarver, er det de store træer som eg og ahorn i parken.
Det gælder også de kæmpemæssige vin som vildvin, der dækker vestmuren, som sætter farven, når efteråret er om hjørnet, men hjemme hos sig selv kan man også fremkalde en god effekt. Halvstore træer som papirbarkløn, tempeltræ og den prydelige syltornet hvidtjørn er akkurat lige så gode.
Hvis man har en surbundsjord, kan man vælge det lueflammede ambratræ og papegøjebusk - en af mine yndlinge. Hvis man vil have noget lidt mere specielt, er der det iøjnefaldende hjertetræ med hjerteformede, pink og gule efterårsblade, der dufter som af karamelliserede æbler, når de falder. En rigtig markedsplads!

Løvfældende azalea og japansk løn

Hvis man har endnu mindre plads at lege på, er de løvfældende azalea og japansk løn glimrende; særligt imponerende er de, der skifter fra grøn til rød om efteråret, som Acer palmatum. Der er visse berberis og kvalkved, som også får smukke farver. Bladene hos pibekvalkved bliver lysende kirsebærrøde.
Der er oven i købet små træer, der får smukke farver om efteråret, fx birk med blade, der bliver smørgule, og enkelte af prydkirsebærrene, som Prunus Spire”, der får orange og skarlagenrøde pletter på bladene.
Hvis man har lyst til noget lidt andet, kan man forsøge sig med almindelig benved, der har stærkt røde efterårsblade og lysende pink frugtkød, som revner og åbenbarer et lysende orange frø.

Få 3 Havemand tilbud


Eksempler på havemand i 2605 Brøndby
Gartner Ivan Jønsson
Kirkebjerg Allé 128
2605 Brøndby
CVR: 29099529
Hjemmeside
ED Have og Anlæg
Højkær 18
2605 Brøndby
CVR: 38005804
Hjemmeside
Green Clean
Lerdammen 43
2605 Brøndby
CVR: 36585757
Hjemmeside