Havemand Borup

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Borup
  • Udfyld formularen på mindre tre minutter
  • Du får kun tilbud fra professionelle havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Få gratis 3 tilbud på billig havemand Borup - Spar 20-22%

28. august 2018. Du behøver ikke gennemtrawle vejviser og internettet, for at få 3 tilbud på havearbejde i Borup. Dem kan du meget nemmere og hurtigere få her. Det er gratis at søge, modtage og se tilbuddende til dig i Borup. Det tager normalt kun et øjeblik at søge, og kun få dage for vores tilknyttede havefirmaer at sende dem til dig.
Det er vigtigt, at du kommer i kontakt med en kompetent havemand Borup, som er professionel. Når du opretter din haveopgave og sender den ind, går vi i gang med at lede efter egnede havemænd på Midtsjælland, der også dækker Borup. Dem modtager du tilbud fra. Dermed får du kun tilbud fra relevante havemænd.
Vi tilbyder at indhente 3 attraktive tilbud på dit havearbejde i Borup - 100% gratis og uforpligtende. Vores samarbejdspartnere tager hånd om din have på en forsvarlig og professionel måde, og du skal ikke bekymre dig om resultatet - det bliver rigtig godt hver gang. Derudover sparer du 20% på regningen.

Plænefladen

Plænefladen er det store græsareal, der findes ved industriejendomme og i store parker. På afstand fremtræder plænen jævn og ensartet. Den anvendes mest som et grønt tæppe uden bare pletter og stort ukrudt. En græsplæne skal kunne holde til fodboldspil og alle former for lege.
Plænefladen klippes med 10 til 12 dages interval, og afklip vil kunne ses. Klipning: Der anvendes rotorklipper. Klip aldrig mere end 1/4 af højden. Klippehøjden bør være 5 cm, når græsset er højt. Klipning med 10-12 dages interval, 15 gange årligt. Græsset i kanter og omkring forhindringer bør klippes 4 gange pr. år i 6 cm højde.
Gødskning: Hvis græsset mistrives, kan der anvendes almindelig plænegødning eller NPK. Brug maksimalt 3 kg pr. 100 kvadratmeter pr. år. Eftersåning: Der eftersås, hvis der opstår bare pletter. Kalkning: Hvis græsset mistrives, kan en jordbundsprøve give svar på, om jorden behøver kalk.

Pasning af rosenbede

Skadedyrsbekæmpelse: Det er uundgåeligt at se luseangreb i roserne. Den bedste bekæmpelse er at spule lusene af med koldt vand. Hold en hånd bag det angrebne skud og spul, til der ikke ses flere lus. Gentag processen, når der observeres angreb.
Gødskning: Der gødes altid efter en gødningsplan udarbejdet på grundlag af en jordbundsprøve. Der kan midlertidigt gødes efter følgende plan, indtil der er udarbejdet en gødningsplan. Til gødskning anvendes hovedsageligt humusforbedrende naturgødninger.
Vanding: Der vandes altid i tørre perioder. Roser viser ikke tegn på tørke, men evnen til at sætte nye blomster standser. Vand med ca. 35 mm pr. Gang. Måling af vandmængden sker nemmest i vandingsfeltet med en almindelig regnmåler. I særligt varme perioder vandes op til to gange pr uge.


Eksempler på havemand i 4140 Borup

Gartner Jens Nielsen
Gammerødvej 4
4140 Borup
CVR: 73790050
Hjemmeside
CO Have & Anlæg ApS
Kymervej 24
4140 Borup
CVR: 33600453
Hjemmeside
Palle Kristoffersen
Borupvej 60
4140 Borup
CVR: 16835072
Hjemmeside