Havemand Borup

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Borup
  • Udfyld skemaet online på ca 6 minutter
  • Du får kun tilbud fra reelle havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Få gratis 3 tilbud på billig havemand Borup - Spar 20-22%

12. maj 2018. Du behøver ikke gennemtrawle vejviser og internettet, for at få 3 tilbud på havearbejde i Borup. Dem kan du meget nemmere og hurtigere få her. Det er gratis at søge, modtage og se tilbuddende til dig i Borup. Det tager normalt kun et øjeblik at søge, og kun få dage for vores tilknyttede havefirmaer at sende dem til dig.
Det er temmelig vigtigt, at du får kontakt til en kompetent havemand Borup, der kan sit kram. Når du opretter din haveopgave her, vil vi straks gå i gang med at lede efter relevante havemænd på Midtsjælland, der også dækker Borup. Dem vil du så modtage tilbud fra. Dermed får du kun havetilbud fra relevante havemænd.
Vi tilbyder at indhente 3 attraktive tilbud på dit havearbejde i Borup - 100% gratis og uforpligtende. Vores samarbejdspartnere tager hånd om din have på en forsvarlig og professionel måde, og du skal ikke bekymre dig om resultatet - det bliver rigtig godt hver gang. Derudover sparer du 20% på regningen.

Plænefladen

Plænefladen er det store græsareal, der findes ved industriejendomme og i store parker. På afstand fremtræder plænen jævn og ensartet. Den anvendes mest som et grønt tæppe uden bare pletter og stort ukrudt.
Plænefladen klippes med 10 til 12 dages interval, og afklip vil kunne ses. Klipning: Der anvendes rotorklipper. Der klippes aldrig mere end 1/3 af højden. Klippehøjde: 6 cm, når græsset er 9 cm højt. Klipning med 10-12 dages interval, 15 gange pr. år. Kantklipning: Græsset omkring forhindringer klippes 4 gange pr. år i 6 cm højde.
Gødskning: Hvis græsset mistrives, kan der anvendes Animix plænegødning, diverse plænegødninger eller NPK 13-4-17, 3 kg pr. 100 m2 pr. år. Eftersåning: Der eftersås, hvis der opstår bare pletter. Kalkning: Hvis græsset mistrives, kan en jordbundsprøve give svar på, om jorden behøver kalk.

Pasning af rosenbede

Skadedyrsbekæmpelse: Det er uundgåeligt at se luseangreb i roserne. Den bedste bekæmpelse er at spule lusene af med koldt vand. Hold en hånd bag det angrebne skud og spul, til der ikke ses flere lus. Gentag processen, når der observeres angreb.
Gødskning: Der gødes altid efter en gødningsplan udarbejdet på grundlag af en jordbundsprøve. Der kan midlertidigt gødes efter følgende plan, indtil der er udarbejdet en gødningsplan. Til gødskning anvendes hovedsageligt humusforbedrende naturgødninger.
Vanding: Der vandes altid i tørre perioder i den i tabellen markerede periode. Roser viser ikke tegn på tørke, men evnen til at sætte nye blomster standser. Der vandes med ca. 20 mm pr. gang, målt med en regnmåler i vandingsfeltet. I særligt varme perioder vandes op til to gange om ugen.


Eksempler på havemand i 4140 Borup

Tree Complete
Urupvej 6 B
4140 Borup
CVR: 32388914
Hjemmeside
Bæver Naturbyg
Ved Kildepladsen 10
4140 Borup
CVR: 29300062
Hjemmeside
Gartner Jens Nielsen
Gammerødvej 4
4140 Borup
CVR: 73790050
Hjemmeside