Havemand Bjerringbro

  • Billig havemand Bjerringbro - Modtag gratis 3 tilbud
  • Få rabat (11 procent) med 3 flotte tilbud
  • Du får kun tilbud fra pålidelige havemænd

Der kan desværre ikke bestilles 3 tilbud indtil videre

Eksempler på veje
fra Bjerringbro

Konvalvej
Arne Jørgensens Torv
Næsset
Nr. Tulstrup
Husbondvej
Dalsgårdvej
Fyrrekrattet
Åbrinken
Ranunkelvej
Mågårdsvej
Markedsgade
Gl. Viskumvej
Tværgade
Skovmarken
Kingosvej
Anlægget
Fasanstrædet
Vester Vellingvej
Enemærkevej
Grønnegade

Billig havemand Bjerringbro - Bestil 3 gratis gartnertilbud


Blomsterplæner

Den klassiske blomsterplæne er romerkamille, der ironisk nok normalt er lavet fra den ikke-blomstrende udgave. Man kan også lave en plæne af lav timian, en blanding af tæppedannende alpine planter eller af den blomstrende romerkamille.
Gode blomstrende plæner ser fantastiske ud, og fidusen er, at de ikke behøver en større klipning; bare en enkelt klipning efter blomstring - lidt oftere, hvis man har en plæne af den ikke-blomstrende romerkamille.
Man vil formentlig ikke ønske sig et stort areal, for blomsterplæner skal håndluges, men det er ikke helt så slemt som at luge et blomsterbed. Når først planterne dækker jorden tæt, vil løvet udrydde meget ukrudt. Tænk på disse plæner som en lav bundbeplantning. En plæne af romerkamille, andre krydderurter eller alpine planer stiller store krav til vækstbetingelserne.

Undgå at plænen kryber

En solrig plet med førsteklasses afdræning er afgørende, så på normal jord, blandes store mængder grus ind i arealet. Afdræningen kan forbedres yderligere ved at lægge et lag på 5 cm grus ud over arealet med en grusbarriere omkring kanten for at undgå, at plænen kryber.
Sæt planterne ned i jorden, der dækkes af gruset, så planterne har en krave til beskyttelse mod fugt, som let får dem til at rådne ved rodhalsen. Man behøver ikke at plante et tæppe af en enkelt slags plante - man kan blande forskellige krybende krydderurter eller alpine planter sammen for at skabe et indtryk af persisk tæppe.
Man kan lægge trædesten, så man har et sted at sætte en bænk eller nogle krukker med solelskende planter. Hvis afdræningen ikke er helt perfekt, skal man være forberedt på, at en sådan plæne skal repareres en hel del om foråret.


Eksempel på havemand Bjerringbro

Din lokale AltmuligMand
Suravej 1
8850 Bjerringbro
CVR: 34843406
Hjemmeside
Gartner Bjørlig
Lausdal 7
8850 Bjerringbro
CVR: 34511861
Hjemmeside
M M Anlæg
Vindumvej 37
8850 Bjerringbro
CVR: 27045901
Hjemmeside