Havemand Assens

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Assens
  • Udfyld formularen på under 7 minutter
  • Du får kun tilbud fra troværdige havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Assens. Få 3 skræddersyede gratis tilbud her

6. august 2018. Vi hjælper dig med at få et hurtigt overblik over havemænd og gartnere i Assens og på resten af Sydfyn. Her på Billig-gartner.dk kan du nemlig indhente tilbud fra flere Assens havefirmaer, og sammenligne 3 tilbud, så du er sikker på at få den bedste aftale! Med 3 tilbud i hånden, kan du frit vælge og vrage.
Det eneste du selv skal gøre, er at skrive i formularen på kun 4-5 minutter og fortælle os, hvilken slags haveopgaver, du ønsker hjælp til. På 24-30 timer tilsendes du lokale tilbud fra 3 kvalificerede havemænd fra Assens. Du beslutter selv, hvilket havetilbud du vil anvende. Servicen er
gratis og uforpligtende.
Få udført dit havearbejde, professionelt og punktligt, så du i stedet kan fokusere på andre opgaver. Veludført havearbejde begynder altid med en tæt og tillidsfuld dialog. Du kan altid få professionel og uforpligtende rådgivning i et sprog, der er til at forstå. Bestil 3 gratis tilbud på en erfaren havemand Assens.

Bunddækkende stauder

De bunddækkende stauder er ofte stedsegrønne. De har evnen til at skabe et sammenhængende grønt, jorddækkende tæppe, der har til formål at forhindre fremspiring af ukrudt. De har en mindre evne til at danne et flot blomsterflor, ofte vælges dog blomstrende bunddække stauder.
Plejen sigter mod planternes sundhed, så de dækker jorden tilfredsstillende. Der må forventes en del håndlugning samt begrænsning af planternes udbredelse til de nærliggende bede.
Ukrudtsbekæmpelse: Jorden mellem de bunddækkende stauder holdes fri for synligt ukrudt ved håndlugning. Rodukrudt fjernes med rod ved opgravning med greb eller mælkebøttejern. Renholdelsen sker hver 3. uge først på sæsonen, senere med noget længere interval. Ved særlige behov eller stor ukrudtsbestand kan der renholdes hver uge.

Planter, der er nemme at passe

l betragtning af det store udbytte, der fås fra hver plante, er der meget lidt pasning af dem, og det er en af de rigtig gode ting ved den lodrette dyrkning. Bortset fra vanding er der den ugentlige fletning med planterne, hvor toppene stikkes ind gennem en åbning i nettet og tilbage gennem en anden, så de klatrer op ad nettet.
Nogle af afgrøderne som eksempelvis de klatrende bønner og ærter klarer sagen selv, men tomater skal hjælpes gennem åbningerne og have toppen opad. Nettet er så stærkt, at det let holder planten oppe, og jeg har opdaget, at nettet også holder små meloner og nogle squash oppe.
Nogle af mine vintersquash blev så tunge, at jeg frygtede, at sensommerstormene skulle blæse hele arrangementet omkuld. Det afhænger af, hvor stærke jordspyddene er, og hvor fast jorden er, hvor støtterne er forankret.


Eksempler på havemand i 5610 Assens

Finn Voss Knudsen
Gamtoftevej 80
5610 Assens
CVR: 20633336
Hjemmeside
Brdr. Petersen I/S
Lerbjergvej 9
5610 Assens
CVR: 21607002
Hjemmeside
SPJ Allround Service
Ramsherred 39
5610 Assens
CVR: 27781888
Hjemmeside