Havemand Assens

  • Billig havemand Assens - Få gratis 3 tilbud
  • Få 16 pct rabat med 3 attraktive tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra lokale havemænd

3 tilbud er ikke mulig for nærværende

Vi dækker også disse
veje i Assens

Lindevej
Kildemosevej
Præstevænget
Øxnebjergvej
Pindsende
Søvej
Lindholmvænget
Rosenvænget
Rørsangervænget
Kalkbrænderivej
Sjodvangen
Store Kirkestræde
Rådhus Allé
Middelfartvej
Korsvang
Ved Stranden
Kroagervej
Kildensmindevej
Skelvej
Langeløkke Alle

Havemand Assens. Få 3 skræddersyede gratis tilbud her


Bunddækkende stauder

De bunddækkende stauder er ofte stedsegrønne. De har evnen til at skabe et sammenhængende grønt, jorddækkende tæppe, der har til formål at forhindre fremspiring af ukrudt. De har en mindre evne til at danne et flot blomsterflor, ofte vælges dog blomstrende bunddække stauder.
Plejen sigter mod planternes sundhed, så de dækker jorden tilfredsstillende. Der må forventes en del håndlugning samt begrænsning af planternes udbredelse til de nærliggende bede.
Ukrudtsbekæmpelse: Jorden mellem de bunddækkende stauder holdes fri for synligt ukrudt ved håndlugning. Rodukrudt fjernes med rod ved opgravning med greb eller mælkebøttejern. Renholdelsen sker hver 4. uge i begyndelsen af sæsonen. Senere på sæsonen med lidt længere interval. Er der et særligt behov eller måske meget ukrudt, kan man luge hver uge.

Planter, der er nemme at passe

l betragtning af det store udbytte, der fås fra hver plante, er der meget lidt pasning af dem, og det er en af de rigtig gode ting ved den lodrette dyrkning. Bortset fra vanding er der den ugentlige fletning med planterne, hvor toppene stikkes ind gennem en åbning i nettet og tilbage gennem en anden, så de klatrer op ad nettet.
Nogle af afgrøderne som eksempelvis de klatrende bønner og ærter klarer sagen selv, men tomater skal hjælpes gennem åbningerne og have toppen opad. Nettet er så stærkt, at det let holder planten oppe, og jeg har opdaget, at nettet også holder små meloner og nogle squash oppe.
Nogle af mine vintersquash blev så tunge, at jeg frygtede, at sensommerstormene skulle blæse hele arrangementet omkuld. Det afhænger af, hvor stærke jordspyddene er, og hvor fast jorden er, hvor støtterne er forankret.


Eksempler på lokal havemand Assens

SPJ Allround Service
Ramsherred 39
5610 Assens
CVR: 27781888
Hjemmeside
Finn Voss Knudsen
Gamtoftevej 80
5610 Assens
CVR: 20633336
Hjemmeside
Anlægsgartner David Jensen
Pilehaven 38
5610 Assens
CVR: 33625189
Hjemmeside