Havemand i Assens

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Assens
  • Udfyld skemaet online på bare fem minutter
  • Du får kun tilbud fra potentielle havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Tre tilbud fra erfarne og billige havemænd i Assens

24. november 2017. Vi hjælper dig med at få et hurtigt overblik over havemænd og gartnere i Assens og på resten af Sydfyn. Her på Billig-gartner.dk kan du nemlig indhente tilbud fra flere Assens havefirmaer, og sammenligne 3 tilbud, så du er sikker på at få den bedste aftale! Med 3 tilbud i hånden, kan du frit vælge og vrage.
Det eneste du selv skal gøre, er at skrive i formularen på kun 4-5 minutter og fortælle os, hvilken slags haveopgaver, du ønsker hjælp til. På 24-30 timer tilsendes du lokale tilbud fra 3 kvalificerede havemænd fra Assens. Du beslutter selv, hvilket havetilbud du vil anvende. Servicen er
gratis og uforpligtende.
Få udført dit havearbejde, professionelt og punktligt, så du i stedet kan fokusere på andre opgaver. Veludført havearbejde begynder altid med en tæt og tillidsfuld dialog. Du kan altid få professionel og uforpligtende rådgivning i et sprog, der er til at forstå. Bestil 3 gratis tilbud fra erfarne havemænd i Assens.

Bunddækkende stauder

De bunddækkende stauder er ofte stedsegrønne. De har evnen til at skabe et sammenhængende grønt, jorddækkende tæppe, der har til formål at forhindre fremspiring af ukrudt. De har en mindre evne til at danne et flot blomsterflor, ofte vælges dog blomstrende bunddække stauder.
Plejen sigter mod planternes sundhed, så de dækker jorden tilfredsstillende. Der må forventes en del håndlugning samt begrænsning af planternes udbredelse til de nærliggende bede.
Ukrudtsbekæmpelse: Jorden mellem de bunddækkende stauder holdes fri for synligt ukrudt ved håndlugning. Rodukrudt fjernes med rod ved opgravning med greb eller mælkebøttejern. Renholdelsen sker hver 3. uge først på sæsonen, senere med noget længere interval. Ved særlige behov eller stor ukrudtsbestand kan der renholdes hver uge.

Gødskning og humuspleje

Gødskning: Der anvendes hovedsageligt humusforbedrende naturgødninger. Der kan endvidere anvendes NPK 23-3-7. Der gives 2 kg pr. 100 mg pr. år. Der bør kun gødes i tørvejr inden regn, da gødningskorn i bladfæstene ellers vil svide skuddene.
Der kan endvidere gødes efter en jordbundsprøve eller gødningsplan. Vanding: Der vandes, hvis stauderne viser tegn på tørke. Tørke ses ved hængende blade. Der vandes med Ca. 20 mm pr. gang, målt med en regnmåler i vandingsfeltet. I særligt varme perioder vandes op til to gange om ugen.
Humuspleje: Jorden tilføres hvert år et lag grov kompost på 2 til 5 cm, der spredes mellem og oven i stauderne. Det gøres optimalt i foråret, inden stauderne skyder med nye skud og blade. Herved opnås en god, levende og humusholdig jord med en god omsætning.

Få 3 Havemand tilbud


Eksempler på havemand i 5610 Assens
Finn Voss Knudsen
Gamtoftevej 80
5610 Assens
CVR: 20633336
Hjemmeside
Løv-Nål Skov og Naturpleje
Blåkildevej 4
5610 Assens
CVR: 74884318
Hjemmeside
Anlægsgartner David Jensen
Pilehaven 38
5610 Assens
CVR: 33625189
Hjemmeside