Havemand Amager

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Amager
  • Udfyld formularen online på ca 4 minutter
  • Du får kun tilbud fra fleksible havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Amager - Vi skaffer dig gratis 3 skarpe tilbud

26. august 2018. Har du brug for professionel hjælp til få udført havearbejde på Amager, så kan du her få 3 gratis tilbud fra lokale grundige havemænd. Vores samarbejdspartnere udføre alt inden for havearbejde - f.eks. Hækklipning, stubfræsning, græsslåning og almindelig vedligeholdelse.
Du skal blot bruge nogle få minutter på at beskrive din haveopgave i vores webformular. Vi sætter derefter din haveopgave i udbud, og du vil i løbet af meget kort tid modtage 3 prisbillige attraktive havemand tilbud, som du herefter kan sammenligne i ro og mag.
Du sparer mange penge samt en masse tid, ved at lade os gøre det hårde arbejde med at finde det helt rigtige havemand til din opgave. Opret din haveopgave i formularen på mindre end 4 minutter og send den ind til os på Billig-gartner.dk. Få gratis 3 tilbud på billig havemand Amager.

Buske i haven

Hovedparten af de velkendte buske blomstrer om foråret. Da kan man nyde kamelia, rododendron, berberis, forsythia, mahonia, mange kvalkved, prydribs og japankvæde. Men det er altid godt at supplere med en helt særlig plante som stjernemagnolie - det er den buskformede magnolie, der ikke har noget imod lidt kalk i jorden.
Den er en god aleneplante, hvis man ikke har plads til den i et blandet bed. Måske kan man også plante enkelte af de mindre velkendte forårsblomstrende buske, som man ikke ser overalt, især hvis man vil gøre en lille have til noget særligt.
Peberbusk egner sig ikke til alle jordtyper, men dens duftende pink til purpur blomster i det tidlige forår er en virkelig fornøjelse. Den skal have veldrænet jord med meget organisk materiale, og selv om den er kendt som en plante, der ikke er vild med kalk, tåler den i praksis en let basisk jord.

Vigtige opgaver i haven om foråret

Midt på foråret (april):
Plænen skal klippes med regelmæssige mellemrum. Tilfør plænegødning og fjern ukrudt og mos. Gør jorden klar og så græs eller udlæg græstørv.
Bede, enkeltstående træer, roser, buske og hække gødes med en blandingsgødning. Plant roser, træer, buske og stauder. Flyt stedsegrønne eller nåletræer. Tilplant krukker med udplantningsplanter, så de er klar til udsætning senere. Læg dahlia- og gladiolusknolde.
I væksthus prikles eller pottes frøplanter, hvis de er klar til det.
Læg kartofler. De fleste grøntsager kan sås nu.


Eksempler på havemand i 2300 Amager

Elling´s Have Entreprise
Amagerbrogade 208 A
2300 København S
CVR: 38237462
Hjemmeside
Anlægsgartner Robert Tranto
Peder Lykkes Vej 8
2300 København S
CVR: 25994507
Hjemmeside
Øens Gartner
Grækenlandsvej 9
2300 København S
CVR: 25963040
Hjemmeside