Havemand Als

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Als
  • Udfyld skemaet på under syv minutter
  • Du får kun tilbud fra fleksible havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Billig havemand Als. Spar mindst 25 pct. med 3 gratis tilbud

18. august 2018. Den rigtige pleje af en villahave kan være svær at finde rundt i. Det er det ikke for vores tilknyttede havemænd! Få 3 gratis havetilbud fra godkendte og pålidelige havemænd på Als. Denne gratis tjeneste er den suverænt hurtigste måde at få 3 attraktive og billige tilbud på Als på professionelt havearbejde.
I vores netværk af havefirmaer på Als finder du en kompetent samarbejdspartner og rådgiver, uanset om det drejer sig om hækklipning, omlægning af fliser, rodfræsning eller udplantning af nye blomster og buske. Havemændene fra Als påtager sig alle former for havearbejde - til en konkurrencedygtig pris.
Opret din Als haveopgave på mindre end 7 minutter i skemaet og bliv kontaktet af maksimalt 3 kompetente og billige havemand Als firmaer, der gerne vil udføre dit havearbejde. Alt sammen naturligvis med den håndværksmæssige stolthed i centrum. Slip for ondt i ryggen og sorte finge - få 3 gratis tilbud på havearbejdet.

Gødskning

Det er utroligt, hvad der kræves af plæner - de beskæres mere regelmæssigt end andre planter i haven, og derefter træder man på dem. Så de skal have næring, hvis de skal se godt ud, især hvis de skal klare sig i dårligt vejr.
Det vigtigste tidspunkt at gøde på er sent forår, da det er starten på vækstsæsonen, men rigtige haveentusiaster bliver ofte ved med at gøde hver sjette uge indtil efteråret for at holde plænen frodig. Når jorden er tør, er græsset allerede stresset og kan svides, hvis det gødes, så lad være med det, medmindre vækstbetingelserne har været gunstige nogle uger, og græsset er kommet sig.
Hvad skal man gøde med? Gødningen indeholder meget kvælstof om foråret og sommeren, og sørger dermed for, at plænen bliver frodig grøn, men når sommeren er ved at gå på hæld, har plænen brug for en anden sammensætning.

Blandingsgødning

For at styrke rødderne til vinteren bruges en gødning med lavt indhold af kvælstof, men højt indhold af fosfor og kalium. Hvis det lyder som lidt for meget hårdt arbejde, kan man forsøge sig med en organisk plænegødning en gang om måneden.
Den svider ikke græsset, og den frigiver næringsstofferne over en længere periode end andre plænegødninger. Det er altid bedst at bruge en rigtig plænegødning - enten granuleret eller flydende - til græs.
Man kan økonomisere og bruge en almindelig blandingsgødning i stedet for, men hvis man gør det, vil man ikke få samme frodige grønne græs, og de store granulater kræver meget vanding for at komme ned i jorden. Hvis målet er at forbedre plænen, uden at den begynder at vokse hurtigere (så den ikke skal klippes så ofte), kan man simpelt hen bruge en efterårsgødning om sommeren i stedet.


Eksempler på havemand i 6430 Als

Druelund
Færgevej 2
6430 Nordborg
CVR: 25609573
Hjemmeside
Anlægsgartner Hans-Henrik Hjelm ApS
Næsvej 38
6430 Nordborg
CVR: 30489497
Hjemmeside
Tottes Have Hjælp
Jeppesdam 30 B
6430 Nordborg
CVR: 29466181
Hjemmeside