Havemand Allerød

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Allerød
  • Udfyld skemaet på under tre minutter
  • Du får kun tilbud fra erfarne havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Allerød - Få 3 tilbud fra godkendte fagfolk

7. august 2018. På denne helt unikke online portal tilbyder vi at finde 3 velkvalificerede havemænd i Allerød til din haveopgave. Du bruger vores nemme online tekstformular, hvor du kan beskrive, hvad det er for havearbejde, du skal have udført i Allerød. Derefter sender du med et klik beskrivelsen til os på Billig-gartner.dk.

Vi matcher din beskrivelse med vores samling af professionelle havemænd i Allerød og omegn. De 3 mest kvalificerede firmaer til netop din haveopgave får lov til at byde på opgaven. Du slipper dermed for at blive kontaktet af useriøse fuskere og amatører, som der som bekendt er en del af - selv i gartnerfaget.
Beskriv den haveopgave, du ønsker hjælp til i onlineskemaet på under 5 minutter. Jo mere præcis, du er, jo mere konkret vil havefirmaerne være i deres tilbud. Det er fuldstændigt gratis at bruge vores portal og du forpligter dig ikke til noget som helst. Få 3 gratis tilbud på havearbejde i Allerød allerede i dag.

Hvordan man opstammer en plante

Formning af planter er fascinerende. Det er en proces, hvor den unge plante formes efter ens eget ønske. Ved hjælp af en kombination af topning, knibning og opbinding kan man skabe former, som planterne normalt ikke ville have.
Måske en flad form, så planten kan vokse op ad en mur, eller en opstammet plante (den klassiske slikkepindsfacon) med en lang nøgen stængel, der slutter med et rundt, forgrenet hoved bestående af blade og blomster. Hurtigtvoksende planter som fuchsier er de sjoveste at forme, for man ser hurtigt resultatet.
1. Fjern alle sideskud fra stiklingen, så det kun er det centrale hovedskud, der kan vokse videre. Pot stiklingen i en 10 cm potte og stik en splittet bambusstok ned langs den. I takt med at stænglen bliver længere, bindes den til stokken med 10 cm intervaller, så stænglen bliver lige.

Trin 2 og 3

2. Når planten er lige så høj som stokken og fylder potten med rødder, ompottes den i en 15-cm potte, og planten bindes nu til en 1 m lang bambusstok. Når skuddet når lige op over stokken toppes den, ved at skudspidsen fjernes. Lad de sideskud, der udvikler sig som følge af topningen, blive ca. 5 cm lange og top derefter også dem. Fjern alle sideskud, der udvikler sig længere nede ad stænglen.
3. Fortsæt med at knibe alle skudspidser af nye skud i toppen af planten, hver gang de er blevet ca. 5 cm lange, så kronen langsomt bliver større og mere tæt. Når kronen har fået den ønskede størrelse, skal skuddene ikke mere toppes. Efter få uger vil planten begynde at blomstre. Bladene på stænglen under kronen vil visne af sig selv, i takt med at planten bliver ældre, og man kan fjerne dem helt, når planten er i blomst.


Eksempler på havemand i 3450 Allerød

Jesper Quaade Møller
Pinievangen 112
3450 Allerød
CVR: 24980065
Hjemmeside
MBM Haver og Anlæg
Skyttemosen 28
3450 Allerød
CVR: 21132993
Hjemmeside
Grøn vedligehold
Gl. Frederiksborgvej 90
3450 Allerød
CVR: 32938329
Hjemmeside