Havemand Albertslund

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Albertslund
  • Udfyld online formularen på kun fem minutter
  • Du får kun tilbud fra kvalitetssikrede havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Albertslund - Få 3 tilbud fra dygtige gartnere

13. juli 2018. Søger du 3 gode tilbud fra vores tilknyttede havespecialister inden for havearbejde i Albertslund, er du landet på den rigtige side. Vi formidler kontakten mellem dig, og seriøse professionelle havemænd, vi samarbejder med i Albertslund, som står klar til at hjælpe dig.
Det eneste du skal gøre er at bruge under 8 minutter på at beskrive din opgave i webformularen. Du vil indenfor 34 timer modtage tre relevante havetilbud, som du kan gennemgå i eget tempo. Når du har modtaget tilbuddene, foregår kontakten direkte mellem kunden, dig, og de havemænd der har afgivet tilbudene.
Vi tager intet gebyr for at formidle kontakten, vores service er derfor helt gratis for dig. Alle kan benytte sig af vores havemand Albertslund service. Både private og erhvervsvirksomheder kan drage fordel af vores webtjeneste. Det kunne f.eks. være sportsanlæg, forretninger, grønne områder, institutioner eller offentlige anlæg.

Efterår og vinter i haven

Efterår:
Første prioritet er at sørge for, at ikke-hårdføre planter tages ind, før frosten kommer. Et mildt efterår er det bedste tidspunkt til plantning af nye træer, buske og træagtige klatreplanter; deres rødder etablerer sig godt, hvis jorden stadig er varm og fugtig.
Vinter:
Man tager fejl, hvis man tænker på haven som en fiasko om vinteren, for på det tidspunkt kommer de stedsegrønne planter og træernes bark og stængler til deres ret. Sæt dem sammen med, hvad du kan finde af vinterblomstrende planter, og så har du et helt nyt syn lige foran dig.

Stedsegrønne planter

Stedsegrønne er rygraden i haven hele året, og der er et enormt udvalg af gyldne, brogede, grå, blå, ja selv ruskindsfarvede nåletræer og stedsegrønne planter til rådighed. jeg bruger så mange forskellige vækstformer som muligt - bambus, små træer og kompakte buske
Det skaber kontrast og variation i forhold til de mere forudsigelige vinterformer hos de løvfældende planter. En varieret stedsegrøn ramme er en god baggrund for forårs- og sommerblomster og også for efterårets frugter, men især om vinteren er de med til at fremhæve de farvestrålende stammer og blomster, der er i haven.
I modsætning til hvad man måske tror, er vilde blomster overhovedet ikke det samme som ukrudt. Yndede vilde blomster dyrkes med fuldt overlæg i naturhaven eller i efterligninger af naturlige enge, og hvis de breder sig eller selvsår sig, gør de det på en værdig måde, som indbyder til respekt og opmuntring.


Eksempler på havemand i 2620 Albertslund

HRH Gartner & Ejendomsservice A/S
Herstedøster Skolevej 16
2620 Albertslund
CVR: 26085462
Hjemmeside
Care4Nature
Risbystræde 2
2620 Albertslund
CVR: 31231728
Hjemmeside
Teo's haveservice
Topperne 10
2620 Albertslund
CVR: 35816968
Hjemmeside