Havemand i Aars

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Aars
  • Udfyld online skemaet på under 6 minutter
  • Du får kun tilbud fra dygtige havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Vi finder havemændene i Aars til opgaven

7. august 2017. Her på Billig-gartner.dk kan du gratis og hurtigt få skræddersyede tilbud fra 3 forskellige faguddannede havemænd i eller i nærheden af Aars. Derefter kan du selv beslutte, hvilket af de to-tre konkrete tilbud, du helst vil gøre brug af. Fortæl bare, hvad hvad du skal have ordnet og størrelsen på det areal, det cirka handler om.
Når vi modtager din haveopgave,, så formidler vi den videre til vores godkendte partnere, så du kan kontaktes af den rigtige dygtige havemand med det mest attraktive havetilbud. En havemand i Aars kan assistere dig ved at vedligeholde din nedslidte have så du selv kan bruge tiden på andre opgaver, som du selv finder mere relevante.
Havemanden står for vedligeholdelsen af alle typer af flora som blomster, egetræer, store buske og græsplæner i grønne områder. En havemand brænder for natur og miljø, og elsker den praktiske, udendørs arbejdsplads. Få 3 tilbud på havearbejde i Aars - gratis og uforpligtende.

Materiale til stierne i køkkenhaven

Hvis du anbringer dine køkkenhaverammer på et græsareal, kan du lade pladsen til stierne bestå af græs, men det betyder, at græsset skal slås, og kanterne trimmes. l stedet for kan du fjerne ukrudt og græs, planere jorden og lægge en ukrudtsdug, som du dækker med løst materiale som for eksempel grus eller barkflis.
Hvis dine rammer skal stå, så de kan ses fra resten af haven, og du gerne vil sørge for, at de tager sig godt ud, kan du lægge fliser eller mursten på stierne, så området får sammenhæng med stilen i resten af haven.
Det bedste er gratis træ, som du finder på en byggeplads. Spørg formanden for byggeriet, om du må få nogle restbrædder på 5 x 15 cm. Skal du købe træet, er det billigst at fremstille rammerne af blødt træ som for eksempel fyr, og hvis det skal være mere holdbart, vælges hårdt træ som ceder eller eg.

Bedre såning

Da jeg begyndte på havearbejde, syntes jeg, at den traditionelle måde med at bruge en hel pose frø til en enkelt række gav meget spild; jeg kunne ikke tro, at man altid havde gjort sådan! Hvorfor har man lært at spilde en posefuld frø på en række, når man oven i købet skal udtynde 95 % af frøplanterne for at give plads til de enkelte planter?
Hvad med at lægge nogle få frø i hvert hul? Efter at have prøvet ideen sammen med mange andre og set, om de kunne finde ud af at dosere en lille smule frø, ser det ud til at fungere fint.
Jeg er imod udtynding - det er, når du trækker alle frøplanterne op, undtagen den ene som du vil lade gro. Udtynding er et stort arbejde og generer også rødderne på de planter, der skal vokse, og det er ikke godt. Hvis du kun sår nogle få frø i hvert hul, og der så kommer flere op, tager du bare en saks og klipper, så kun den kraftigste plante bliver tilbage.

Få 3 tilbud


Eksempler på havemand i 9600 Aars
Aars Anlæg
Svoldrupvej 182
9600 Aars
CVR: 21922102
Hjemmeside
Græshoppen
Tinghøjvej 10
9600 Aars
CVR: 15382686
Hjemmeside
Havefix.dk
Sjøstrupvej 66
9600 Aars
CVR: 34361703
Hjemmeside