Havemand i Aarhus

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Aarhus
  • Udfyld online skemaet på bare tre minutter
  • Du får kun tilbud fra pålidelige havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Få 3 tilbud på havearbejde fra dygtige havemænd i Århus

24. november 2017. Når du har brug for en havemand i Århus, er Billig-gartner.dk svaret. Vi tilbyder at indhente 3 fordelagtige tilbud fra de bedste havemænd til din haveopgave i Århus. Opret din opgave i webformularen - det tager ikke meget mere end 4 minutter. På få dage modtager du 3 superseriøse lokale tilbud - helt gratis.
Udfordringen med at finde en seriøs, dygtig og ikke mindst billig havemand i Århus kan virke uoverskuelig - der er så mange muligheder og mange spørgsmål - hvad koster det, hvor lang tid tager det, hvordan bliver resultatet og så videre. Løsningen på dette tilsyneladende store problem er dog nær!
Indsend din Århus haveopgave til Billig-gartner.dk. Når vi modtager din haveopgave, bliver den checket igennem og godkendt af folk med forstand på haver. De tre mest kvalificerede havemænd fra Århus området får herefter lov at byde på din opgave og kort efter får du 3 stærke tilbud som du selv kan vælge mellem.

Insekterne i haven

Snyltehvepse lægger deres æg i den store kålsommerfugls larver - dem, der gør medlemmer af kålfamilien og blomsterkarse til kniplinger - og snylter på dem, så de ikke kan udvikle sig til nye sommerfugle.
Guldøje minder om et grønligt møl med gennemsigtige vinger og æder bladlus og andre små skadegørere. Hvis man opdager dem, skal de have lov til at overvintre i skuret om vinteren. For at lokke dem til at blive i haven hele året, kan man købe guldøjehoteller, der består af hule bjørneklostængler monteret i en ramme.
Svirrefluer er de små stribede insekter, der minder om slanke hvepse, bortset fra at de ikke stikker og har en bemærkelsesværdig evne til at forblive svævende over det samme sted. Både de voksne og larverne æder store mængder bladlus fra tidligt på sommeren og fremefter, så snart det solrige vejr er begyndt.

Edderkopper og mariehøns

Edderkopper er glimrende jægere, og de er gode til at sætte fælder; somme tider kan man se en rovedderkop slikke solskin på et blad med sine to par forben udstrakt - de er i gang med at indfange insektbytte. Edderkopper, der spinder deres net, fanger flyvende insekter, og selv små edderkopper lever af bladlus. Mejeren, der ligner en langbenet edderkop med en lille krop, tager nyklækkede bænkebiderlarver. Hvis man fanger dem inden døre, bør man sætte dem ud i haven.
Mariehøns fås i rød eller gul og med varierende antal af pletter; både de voksne og larverne tager store mængder bladlus. Mariehøns er længe om at opbygge en population om sommeren; de overvintrer i store hønsehuse under hække.

Få 3 Havemand tilbud


Eksempler på havemand i 8000 Aarhus
Topkapper.com
Falstersgade 23
8000 Århus C
CVR: 36364777
Hjemmeside
Havemanden Aarhus
P.P.Ørums Gade 44
8000 Århus C
CVR: 28038429
Hjemmeside
Bygartneren
Sjællandsgade 62 D
8000 Århus C
CVR: 29297398
Hjemmeside