Havemand i Aalborg

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Aalborg
  • Udfyld skemaet online på bare seks minutter
  • Du får kun tilbud fra professionelle havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Få en havemand fra Aalborg som ikke er for dyr

22. februar 2018. Uanset om der er tale om lidt eller meget havearbejde i Aalborg, så kan vi finde en kvalitetsbevidst havemand, der kan løse opgaven. Vores tilknyttede havefirmaer i Aalborg sørger altid for en god dialog med kunden - både for at opnå det bedste resultat og for at få en tilfreds kunde.
Indtast din haveopgave i webskemaet. Det tager ikke meget mere end 5 min og i løbet af ca 36 timer modtager du tre lokale tilbud fra rutinerede havemænd fra Aalborg. Du er velkommen til at sige nej tak dem alle, hvis de ikke falder i din smag. Med det rigtige tilbud kan du spare næsten 32 % i forhold til den almindelige pris.
Vores gruppe af havemænd i Aalborg kan klare alle former for havearbejde og de tilbyder den rigtige løsning hver gang. Havemændene hjælper gerne med alt - både planlægning og oprydning. Husk at Google den pågældende Aalborg havemand inden du indgår en bindende aftale. Få 3 gratis tilbud i dag!

Brug af rullegræs i haven

Rullegræs er en på forhånd dyrket plæne, der skæres op, så den er klar til brug og kan rulles ud på overfladen med det samme. Det giver en plæne af god kvalitet, og når først græsset i den nyudrullede plæne har fået fat, kan man behandle den som enhver anden plæne.
Men vær forberedt på at vande den, hvis vejret er tørt. Hvis man udlægger plænen tidligt på efteråret, burde der være masser af regn til at gøre arbejdet for en. Man bestiller rullegræs i kvadratmeter. Det leveres i striber, der måler ca. 100 x 30 cm, og er rullet sammen, så det er lettere at have med at gøre.
Sørg for at få det leveret, lige før det skal lægges; hvis man ikke kan komme i gang med arbejdet før efter to til tre dage, skal græsset rulles ud og lægges fladt med græssiden opad og vandes om nødvendigt. Hvis græsset får lov at ligge i sammenrullet tilstand, vil det blive sennepsgult i løbet af få dage.

Ord og forklaringer

Tørvestrøelse: Findelt tør sphagnum
Udplantning: Udtryk, der anvendes, når fremdyrkede planter plantes på blivestedet
Udtynding: Bortskæring ved basis af maksimalt 1/3 af plantens grene
Ukrudtsbestand: Udtryk for artsrigdommen af uønsket vegetation
Vandafledende: Et areals evne til at bortlede regnvand
Vandingsfelt: Det område, der dækkes ved kunstvanding
Vanris: Skud, der bryder fra stammen, oftest når der foretages beskæring
Vertikalskæring: Maskinmonterede knive der skærer luftriller i det øverste jordlag på græsarealer for at fjerne gammelt afklip og skabe luft til græsrødderne
Vildskud: Skud, der bryder fra roden, oftest fra en grundstamme
Vækstvilkår: Betingelser, der har indflydelse på planternes vækst (jord, fugt, lys, næring etc.)

Få 3 Havemand tilbud


Eksempler på havemand i 9000 Aalborg
TM Multiservice ApS
Hadsundvej 4
9000 Aalborg
CVR: 35815929
Hjemmeside
Aalborg-havefix.dk
Riishøjsvej 12
9000 Aalborg
CVR: 36341041
Hjemmeside
Haveentreprenøren ApS
Farverensvej 5
9000 Aalborg
CVR: 13876584
Hjemmeside