Havemand Aabenraa

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Aabenraa
  • Udfyld skemaet online på under 4 minutter
  • Du får kun tilbud fra lokale havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Aabenraa. Få gratis 3 konkurrencedygtige tilbud

24. august 2018. Det behøver ikke være dyrt at få udført havearbejde bare fordi man bor i en købstad. Vi finder et godt tilbud med en god pris i Aabenraa. Få 3 gratis havetilbud her på siden. Det er en stor tillidssag, at folk beder vores partnere om at arbejde i deres haver, derfor er det en æressag at vise, at de trygt kan lade dem udføre opgaven.
Firmaerne bruger altid de nyeste og mest miljøvenlige hjælpemidler til alle opgaver i samråd med kunden. Da der i Danmark er fri konkurrence og prisdannelse, må en havemand Aabenraa selv bestemme sin timepris. Kombineret med markedets manglende gennemskuelighed resulterer dette i, at du som forbruger kan opleve ret store prisforskelle. Med tre gode tilbud kan du spare op til 30 pct på en haveopgave i Aabenraa, hvis du benytter vores gratis online portal til at oprette din haveopgave i.

Sommerblomstrende løgvækster

De sommerblomstrende løgvækster anvendes mellem stauder og buske eller i bede for sig selv. De fleste er meget blomsterrige over en længere periode. De er tillige meget kraftigt voksende og bør opbindes. De er ofte velegnede til buketter og dekorationer.
Sommerløgvæksterne købes og sættes (plantes) om foråret. Løgene og knoldene tåler ikke frost, så de skal opbevares frostfrit. Plejen sigter hovedsageligt på en god etablering, ukrudtsbekæmpelse og opbinding. Ønsker man at opbevare løgene og knoldene om vinteren, kræver det en omhyggelig optagning, inden der går frost i jorden.
Derefter en omhyggelig tørring og så en kølig, tør, frostfri overvintring. Udplantning: Jorden tilføres 5 cm grov kompost og 2 cm groft lerfrit grus, der blandes i den eksisterende jord ved gravning eller fræsning. På sandjorde tilføres kun kompost.

Sætning og afpudsning af løg

Sommerløgvæksterne vandes umiddelbart efter plantningen, så jorden kan sætte sig omkring løgene. Løgene sættes fra midten af maj til midten af juni. Løgene sættes altid lige under jordoverfladen, med mindre andet er angivet på posen. De sættes altid med spidsen opad.
Det kan være en fordel, at løgene er drevet frem, så de plantes ud med top. Det giver en væsentlig tidligere blomstring. Sættes løgene sent, får man en tilsvarende senere blomstring. Ukrudtsbekæmpelse: Da løgene som regel står mellem anden beplantning, følger renholdelsen denne beplantning.
Afpudsning: For at løgene ikke sætter frø, hvilket vil nedsætte blomstringen, fjernes alle visne blomsterstande lige under blomsterhovedet. Optagning: Hvis man ønsker at gemme løgene til næste år, tages de op, når den første frost har svedet toppen, dog senest midt i november.


Eksempler på havemand i 6200 Aabenraa

Havekompagniet ApS
Sønder Hostrup Toftevej 28
6200 Aabenraa
CVR: 35417974
Hjemmeside
Løjt Vej og Park Aps
Løjt Storegade 13
6200 Aabenraa
CVR: 36437219
Hjemmeside
Anlægsgartner Claus Lyng
Skovbølgaardvej 4
6200 Aabenraa
CVR: 21507334
Hjemmeside