Havemand Østerbro

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Østerbro
  • Udfyld online skemaet på kun fire minutter
  • Du får kun tilbud fra fleksible havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand på Østerbro - Spar mange penge med 3 tilbud

29. august 2018. Billig-gartner.dk er en online formidlings virksomhed, som er specialister i at formidle kontakt mellem borgere, brugere og kunder på Østerbro på den ene side og erfarne havemænd på den anden side. Indsend din haveopgave og få 3 tilbud fra interesserede havemænd.
Vores onlineservice dækker rent faktisk hele Danmark, hvis nu du ikke lige skulle bo på Østerbro. Uanset om du har brug for assistance med en lille eller en større haveopgave, kan du få hjælp fra en professionel havemand med adskillige års erfaring. Få gratis 3 tilbud på billig havemand Østerbro.
Vores tilknyttede havemænd på Østerbro er specialister i at håndtere denne type af opgaver. Få udført al det kedelige havearbejde med 3 skarpe tilbud. Det sikrer dig til at få ordnet din have hurtigt og billigt af en fagmand, der udfører opgaven korrekt.

Forår i haven og løg

Det fantastiske ved de fleste forårsblomstrende løg er, at de kan dyrkes under træer, og alligevel ved man, at de vil se pragtfulde ud, når det er det, man har brug for at se. Man behøver ikke at bekymre sig om den dybe skygge, der omgiver dem, når træerne får blade, for det er det tidspunkt, hvor løgenes blade visner alligevel.
Denne praktiske egenskab betyder, at man kan dyrke sommerblomstrende stauder i blomsterbede på praktisk taget samme sted som blomsterløg. Vintergæk og erantis er særligt gode i forårets første farvetæppe, og de vil gerne naturalisere sig - når de er lagt, vil de brede sig af sig selv.
Når de først er kommet på plads, kræver de ikke mere arbejde. Påskelilje og krokus er gode til at brede sig i plæner, så længe man sørger for at plante dem i grupper.

Dværgnarcisser

Hvis man er ude efter en naturligt udseende have, skal man gå efter specielle narcisser som pinselilje eller den iøjnefaldende vibeæg med de nikkende, skakternede, lilla eller hvide klokkeformede blomster. Skilla og snepryd er også gode til at brede sig i en naturlig have.
I lange, smalle bede (rabatter) er dværgnarcisser meget mere praktiske end de gigantiske plukkenarcisser, da de ikke står med lange, rodet udseende blade, som sviner blomsterbedene til, når blomstringen er slut. De tidligste dværgnarcisser er glimrende til krukker, men det er løg som tulipaner og hyacinter, der rigtig dominerer, når foråret for alvor bryder frem.


Eksempler på havemand i 2100 Østerbro

Ølands Anlægsgartner ApS
Thomas Laubs Gade 11
2100 København Ø
CVR: 32059392
Hjemmeside
Havegartner Bendixen
Trianglen 7 A
2100 København Ø
CVR: 30410653
Hjemmeside
Anlægsgartner Ellen Holmboe
Langøgade 17
2100 København Ø
CVR: 30423305
Hjemmeside