Havemand i Ølgod

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Ølgod
  • Udfyld online skemaet på mindre 2 minutter
  • Du får kun tilbud fra effektive havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Lokale havemænd fra Ølgod med mange års erfaring

7. august 2017. Søger du en erfaren havemand i Ølgod, som arbejder fleksibelt i forhold til dine ønsker? Så er Billig-Gartner.dk det helt rigtige valg. Her for du nemlig 3 gratis tilbud på dit havearbejde. Uanset om du som privat, erhverv eller boligforening eller lignende har brug for havehjælp, står vores partnere til rådighed året rundt.
Du starter med at udfylde webskemaet og oplyse, hvad det er for en haveopgave, du ønsker professionel hjælp til. Når vi modtager din sag, bliver den gennemlæst og valideret. Herefter bliver den udsendt til vores netværk af kvalificerede og kompetente havemænd i Ølgod og omegn.
Vores helt gratis udbudsservice tilbydes i hele Ølgod. I løbet af nogle dage får du 2-4 superattraktive tilbud fra pålidelige havefirmaer i Ølgod, der gerne vil udføre dit havearbejde. Øl er god(t) - så sæt dig på terressen med en kølig pilsner og se på, mens havemanden udfører det hårde og beskidte havearbejde.

Prydhækken

Prydhækken er den hæk, der klippes flere gange gennem en sæson, og som er klippet med helt lige sider og top. Dens formål er at være en fryd for øjet samt at virke afgrænsende mod fortov og Veje. Prydhækken kan endvidere anvendes som dekorativt element i et grønt område.
Plejen sigter mod at opnå en helt tæt og ensartet hæk. Afhængigt af art, med sine 2-4 klipninger om året, er det samtidig den mest tidskrævende hæk. Klipning 2 gange pr. år: Der anvendes motor- eller elklipper med et fint skær. Der klippes efter snor eller en sikker frihånd, så hækken bliver helt lige.
Ved to klipninger klippes prydhækken op til Sct. Hans og igen sidst i september. Stedsegrønne hække klippes normalt kun to gange, hvorimod de løvfældende klippes tre til fire gange for at opnå en meget fin og tæt hæk. Klipning 4 gange pr. år.

hækklipning og øvrig vedligeholdelse

De løvfældende prydhække bør klippes 1. juni, midt i juli, midt i august og sidst i september. Klippes tre gange, bør klipningerne ligge først i juni, først i august og sidst i september. Ukrudtsbekæmpelse: Ukrudt fjernes, så snart det observeres og mindst hver gang, der klippes hæk.
Er der træagtigt ukrudt inde i hækken, trækkes det nemt op med rod, når ukrudtet er ungt. Er hækken tæt nede ved jorden, som den bør være, vil risikoen for spirende ukrudt være lille. Gødskning: Der gødes altid efter en gødningsplan udarbejdet på grundlag af en jordbundsprøve.
Der kan midlertidigt gødes efter følgende plan, indtil der er udarbejdet en gødningsplan. Som kompensation for de hyppige klipninger, der dræner prydhækken for næring, tilføres fortrinsvis naturgødninger. Vanding: Vanding er som regel kun nødvendig i etableringsfasen. Der vandes altid med mindst 30 mm pr. gang.

Få 3 tilbud


Eksempler på havemand i 6870 Ølgod
Ølgod Entreprenørforretning A/S
Energivej 7
6870 Ølgod
CVR: 31854687
Hjemmeside
Friis´s Planteskole
Hovvej 7
6870 Ølgod
CVR: 19079503
Hjemmeside
Niels Egknud
Gammelgårdvej 4
6870 Ølgod
CVR: 72578619
Hjemmeside