Anlægsgartner Vojens

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Vojens
  • Udfyld formularen på mindre end seks minutter
  • Få favorable tilbud fra fleksible gartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Anlægsgartner Vojens - Få 3 gode gartner tilbud med rabat

21. august 2018. I Danmark har vi fri prisdannelse og fri konkurrence. Dette betyder, at anlægsgartnerene selv kan fastsætte størrelsen på deres timeløn. For dig som forbruger betyder det, at du kan finde meget store prisforskelle i Vojens for præcis den samme gartner ydelse. Hvad koster en anlægsgartner Vojens så?
Det afhænger blandt andet af anlægsgartnerens erfaring og antal år i anlægsgartnerfaget - særlige ydelser som besværlige adgangsveje, el-ledninger osv kan også forøge prisen. Ved at bruge Billig-gartner.dk har du mulighed for at bestille tre helt uforpligtende og sammenlignelige tilbud fra forskellige lokale anlægsgartnere.
Den mængde kalk, man skal tilføre haven, afhænger af jordtypen - lerjord har brug for mere end sandjord. Groft sagt skal man bruge ca. 500 g kalk pr. m2 jord for at hæve pH med et point. Der er brug for ca. halvt så meget på sandjord, men ca. halvanden gang så meget på lerjord.

Granulerede gødninger til haven

Granulerede eller fintmalede gødninger bruges direkte på jorden, når den gøres klar til plantning. De kan også bruges til at supplere lagrene om foråret, ved starten af vækstsæsonen. Til planter, der giver stort udbytte, som ærteblomst, roser og grøntsager, er det klogt at strø lidt gødning omkring planterne.
Det gøres i løbet af sommeren og metoden er at vande det ned i jorden, eller at bruge det for at sætte gang i jorden i køkkenhaven, når den ene afgrøde er høstet, og før den næste sættes i gang.
Blandingsgødninger med de tre hovednæringsstoffer (N:P:K), fx Nitrophoska (uorganisk) eller blod-, fiske- og benmel (organisk), kan med fordel tilføres jorden før plantning eller såning, og de er også glimrende som gødning overalt i haven. Hvis man kun vil købe én slags gødning, er det sådan en gødning, man bør bruge.

Få haveservice fra den rette anlægsgartner i Vojens

Vigtige arbejdsopgaver i haven om foråret:
  • Oprydning
  • Plantning og såning
  • Beskæring af roser
  • Lugning og jorddækning

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 6500 Vojens

Henrik Skade
Gammel Haderslevvej 3
6500 Vojens
CVR: 26578698
Hjemmeside
Simons Anlægsgartneri
Østergårdsvej 3
6500 Vojens
CVR: 30249429
Hjemmeside
Skovgaarden Rengøringsservice ApS
Hærvejen 7
6500 Vojens
CVR: 32944043
Hjemmeside