Anlægsgartner i Videbæk

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Videbæk
  • Udfyld formularen på bare fem minutter
  • Du får 3 tilbud fra dygtige anlægsgartnere

Få 3 tilbud

Hvordan får du 3 gratis anlægsgartnertilbud i Videbæk?

3. august 2017. Få op til 3 gode tilbud fra billige og erfarne anlægsgartnerfirmaer i Videbæk. Udfyld onlineskemaet på bare syv minutter og få 3 topseriøse tilbud fra professionelle anlægsgartnere. Med tre konkurrencedygtige anlægsgartnertilbud på hånden kan du være heldig og få en rabat på hele 25 % på din anlægsopgave.
Om vinteren kan grundvandsstanden befinde sig meget tæt ved jordoverfladen på lavtliggende arealer, noget som ikke er godt for rødderne på de planter - som fx mange middelhavsplanter - der skal have veldrænede forhold.
Fugtig jord kan drænes, men det indebærer nedgravning af porøse rør, der fjerner vandet. Det kan være meget kostbart og fungerer under alle omstændigheder kun, hvis der er et sted vandet kan løbe hen, så det egner sig ikke til flade områder. Så er det meget bedre at udnytte forholdene til sin egen fordel ved at anlægge en mosehave.

Sådan gror planter

Akkurat som vi mennesker gør det, går planterne igennem en række forskellige livsfaser. I naturen begynder de som frø, der spirer, og bliver derpå til frøplanter. De gennemlever en ikke-blomstrende, vegetativ ungdomsfase, før de bliver til fuldt udviklede planter, der blomstrer og sætter frø og dermed fuldender deres cyklus.
De har somme tider en kort alderdomsfase, hvor de ikke sætter ret meget frugt, som man fx ser det hos gamle æbletræer, men mange planter som fx de enårige bliver helt udmattede af at reproducere næste generation. Jeg har selv to døtre. Jeg ved, hvordan planterne har det.
Når man når til enden af rækken, er den første rende fyldt med jord, og man har fået en ny rende, som er ca. 23 cm dyb. Fortsæt på samme måde, indtil hele jordstykket er gravet, og brug jorden fra den første rende til at fylde i den sidste rende, der graves.

Planlæg dit haveprojekt med en uddannet anlægsgartner

Ingredienser til god havekompost:
  • Enårigt ukrudt
  • De overjordiske dele af flerårigt ukrudt
  • Gamle udplantningsplanter
  • Råt køkkenaffald, knuste æggeskaller og teposer
  • Visne blade

Få 3 tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 6920 Videbæk
Gartner Bertil Jeppesen
Herningvej 56, Barde
6920 Videbæk
CVR: 88041356
Hjemmeside
Bo Grønt Havecenter
Ringkøbingvej 6
6920 Videbæk
CVR: 34837880
Hjemmeside
Herborg Planteskole
Finderupvej 35, Herborg
6920 Videbæk
CVR: 52613310
Hjemmeside