Anlægsgartner Vesthimmerland

  • Få 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere i Vesthimmerland
  • Udfyld formularen på bare 6 minutter
  • Få skræddersyede tilbud fra reelle gartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Anlægsgartner Vesthimmerland - Bedste pris med 3 tilbud

18. juli 2018. Vi har gjort det nemt for dig at indhente 3 superattraktive tilbud, når du skal have udført anlægsgartnerarbejde i Vesthimmerland. Det tager ca 6½ minut at udfylde vores onlineformular. Der beskriver du anlægsgartneropgavens karakter. Og med et klik har du lagt den ind i vores system, hvor den så bliver sendt i udbud.
Der vil vores tilknyttede anlægsgartner Vesthimmerland firmaer kunne se opgaven, og sende dig et tiltalende tilbud som du kan studere i ro og mag. Du vil modtage 2-3 tilbud, som du kan sammenligne. Opret din opgave på ca 6½ minut i en nem og overskuelig kontaktformular. Klik derefter på den grønne knap.
Vi tager intet gebyr for at sætte din opgave i udbud. Så spar dig selv for at ringe rundt i hele Vesthimmergang efter en gartner. Det er vigtigt at vide om anlægsgartnerfirmaerne anvender almindelig timeløn eller en samlet pris, når du taler med dem første gang. Her kan du også fornemme om de virker troværdige.

Flytning til en ny bolig

Hvis man overvejer at flytte sine planter med sig til en ny have, skal man tænke sig om en ekstra gang, for hvis ikke man på forhånd har aftalt med den nye ejer, hvad man tager med sig, kan der opstå en retslig tvist.
Haveplanter betragtes som fast inventar på samme måde som inventaret i badeværelse og køkken. Selv om man kan tage planter, der står i krukker på terrassen og andre steder, med sig, må man ikke rulle plænen sammen eller tage en nyplantet hæk med sig.
Hvis man i god tid ved, at man skal flytte, kan man indsamle frø og tage stiklinger - eller man kan også bare vælge at betragte den nye have som et blankt stykke papir, hvor man kan begynde forfra med en helt ny plantesamling.

Dygtige gaernere i Vesthimmerland står klar til din opgave

Uanset hvor i Vesthimmerland kommune du bor, kan du bestille 3 attraktive gartnertilbud:
  • Aalestrup
  • Aggersund
  • Vindblæs
  • Ullits
  • Vognsild

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 9670 Vesthimmerland

Aggersund Anlægsgartneri
Bejstrupvej 378
9670 Løgstør
CVR: 88143655
Hjemmeside
Eurokap
Skolegade 13
9670 Løgstør
CVR: 31323797
Hjemmeside
Finn Engemann
Oudrup Kirkevej 25
9670 Løgstør
CVR: 26926556
Hjemmeside