Anlægsgartner i Vesthimmerland

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Vesthimmerland
  • Udfyld formularen på kun fire minutter
  • Du får 3 tilbud fra dygtige anlægsgartnere

Få 3 tilbud

Benyt dig af vores årelange erfaring

3. august 2017. Har du brug for en anlægsgartner i Vesthimmerland kommune så har vi løsningen. Indtast din anlægsopgave i formularen på bare otte minutter og lad os på Billig-gartner.dk gøre resten af arbejdet med at udpege de tre bedste anlægsgartnere i Vesthimmerland kommune til din anlægsopgave - Gratis og uforpligtende.
Vores store net af tilknyttede anlægsgartnere i Nordjylland står klar til at byde på din anlægsopgave. Vi har sat et maks på 3 anlægsgartnere, som modtager dine kontaktoplysninger, så du ikke bliver bombarderet med henvendelser fra nordjyske gartnere dagen lang.
Når du har modtaget 3 tilbud, bør du i ro og mag sætte dig og gennemlæse de enkelte tilbud. Nogle gange er det billigste tilbud det bedste. Andre gange er det sikreste at vælge det anlægsgartneri, som ser ud til at være det bedste til at løse din specifikke opgave. Du vælger selv, hvilket anlægsgartner du vil bruge til din opgave.

Flytning til en ny bolig

Hvis man overvejer at flytte sine planter med sig til en ny have, skal man tænke sig om en ekstra gang, for hvis ikke man på forhånd har aftalt med den nye ejer, hvad man tager med sig, kan der opstå en retslig tvist.
Haveplanter betragtes som fast inventar på samme måde som inventaret i badeværelse og køkken. Selv om man kan tage planter, der står i krukker på terrassen og andre steder, med sig, må man ikke rulle plænen sammen eller tage en nyplantet hæk med sig.
Hvis man i god tid ved, at man skal flytte, kan man indsamle frø og tage stiklinger - eller man kan også bare vælge at betragte den nye have som et blankt stykke papir, hvor man kan begynde forfra med en helt ny plantesamling.

Dygtige gaernere i Vesthimmerland står klar til din opgave

Uanset hvor i Vesthimmerland kommune du bor, kan du bestille 3 attraktive gartnertilbud:
  • Aalestrup
  • Aggersund
  • Vindblæs
  • Ullits
  • Vognsild

Få 3 tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 9670 Vesthimmerland
Finn Engemann
Oudrup Kirkevej 25
9670 Løgstør
CVR: 26926556
Hjemmeside
Salling Maskinstation
Kornumvej 55
9670 Løgstør
CVR: 72693310
Hjemmeside
Lars' Anlægsgartneri
Holkasmindevej 43
9670 Løgstør
CVR: 25838645
Hjemmeside