Anlægsgartner Tranbjerg

  • Få 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere i Tranbjerg
  • Udfyld formularen online på mindre end 3 minutter
  • Få velegnede tilbud fra grundige gartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Anlægsgartner Tranbjerg. Gartner firmaer giver 3 tilbud

15. august 2018. Vores netværk tæller flere hundrede godkendte anlægsgartnere i Tranbjerg og resten af landet. Hvad enten du måtte søge en anlægsgartner til at få nedlagt et enkelt træ eller du ønsker forslag til en helt nyanlagt have, så sikrer vores store netværk, at vi altid kan finde 3 anlægsgartnere, som passer til lige præcis til din opgave.
Du skal blot bruge fire minutter på at udfylde onlineformularen, hvorefter vi på baggrund af din beskrivelse, skaffer tre tilbud fra anlægsgartnere i Tranbjerg, som passer til dine behov og præferencer. I løbet af 3-4 dage modtager du helt gratis og uforpligtende 3 gode og sammenlignelige anlægsgartnertilbud.
Brug vores gratis onlinetjeneste og få 3 stærke gartner tilbud på en anlægsgartner Tranbjerg. Du kan spare op til 30 % i forhold til, hvis du selv skulle ringe rundt til en stribe lokale anlægsgartnerfirmaer i Tranbjerg.

Tips til såning

Der er nogle firmaer, som udsender små bøger med mere detaljerede spiringsbetingelser for forskellige frøtyper, ellers må man slå op i en god plantebog. Frø med vinger eller haler (fx ahorn, klematis) skal sås meget tyndt, så vingerne eller halerne ikke kommer i berøring med deres naboer.
Dæk derefter med et tyndt lag fint grus, som holder frøene nede, så de ikke blæser væk. Eller knæk halerne og vingerne af, og så derefter frøene som normalt - men det er et temmelig besværligt arbejde. Hvis jorden begynder at tørre ud, skal den vandes igen ved nedsænkningsmetoden.
Når frøene begynder at spire, fjernes plasticdækket, eller lufthullet i formeringskassen åbnes, så frøplanterne får luft. Hvis der er planter, som vælter eller udvikler dunet gråskimmel, fjernes de med en pincet, så sunde frøplanter ikke forurenes.

God service og høj kvalitet. Det kendetegner vores partnere.

Følgende må ikke lægges i kompostbunken:
  • Rødder af ukrudtsplanter
  • Træagtigt materiale som beskæringsrester og gamle stokke af rosenkål
  • Stof af kunstmateriale
  • Alt ikke biologisk nedbrydeligt materiale
  • Katteafføring

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 8310 Tranbjerg

Hov Anlægs- og Entreprenørfirma ApS
Lemmestrupvej 31, Højby
8300 Odder
CVR: 29206082
Hjemmeside
Rødbro IVS
Rørthvej 96
8300 Odder
CVR: 35633847
Hjemmeside
Anlægsgartner Peter Hansen
Rørthvej 163
8300 Odder
CVR: 29541299
Hjemmeside