Anlægsgartner i Thisted

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Thisted
  • Udfyld web formularen på mindre end 3 minutter
  • Du får 3 tilbud fra rutinerede anlægsgartnere

Få 3 tilbud

Har du brug for anlægsgartnertilbud i Thisted?

3. august 2017. Vær konkret og få et bedre anlægsgartnertilbud i Thisted. Beskriv så konkret som muligt, hvorfor du har brug for anlægsgartnertilbud. Er det til en firmaopgave eller en privatopgave. Din opgave sendes til alle de relevante anlægsgartnerfirmaer i Thisted området, vi har i vores system.
Herefter kan maksimalt 3 anlægsgartnere ringe dig op med henblik på yderligere oplysninger eller for at aflevere et attraktivt tilbud. Du får kun tilbud fra godkendte anlægsgartnere i Thisted. Det er fuldstændigt gratis og uforpligtende at indtaste en anlægsopgave her på siden.
Hvis ingen af tilbuddene er som du ønsker, behøver du slet ikke at acceptere nogen af dem. Opret din anlægsopgave online nu på bare 7 minutter og få 3 konkurrencedygtige anlægstilbud fra anlægsgartnere i Thisted. Spar op til 29 % ved at indhente 3 gratis tilbud her på siden.

Indendørs såning

1. Fyld en potte eller formeringskasse med løs jord. Fordel jorden jævnt og brug bunden af en anden ren potte/kasse til at trykke den let til med - den må ikke stampes. Skriv plantenavn og sådato på etiketten, så den kan sættes ned i potten efter såning.
2. Hæld frøene ned i den ene håndflade. Hold håndfladen ca. 10 cm over jordoverfladen og slå let mod den med den anden hånd, så frøene falder ned på jorden. Før hånden fra side til side for at få en tynd, jævn fordeling på overfladen.
3. Dæk frøene tyndt med sigtet jord. Hvis det er meget fine frø, så dæk ikke med jord, men sæt husholdningsfilm over potterne. Anbring potterne i lunkent vand, indtil også jordoverfladen er fugtig. Lad alt overskudsvand dræne af og anbring derefter potterne i en stor, løs plasticpose eller i en opvarmet formeringskasse. En spiringstemperatur på 18-21°C passer de fleste frø.

Hele Thisted er dækket af vores net af aut. fagmænd

I Thisted kan du få tilbud fra faguddannede gartnere overalt i kommunen:
  • Kallerup
  • Dragsbæk
  • Nors
  • Hillerslev
  • Vester Vandet

Få 3 tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 7700 Thisted
Hundborg Anlægsgartneri
Katholmvej 3, Hundborg
7700 Thisted
CVR: 17520296
Hjemmeside
Holm´s Anlægsgartneri
Vorupørvej 24
7700 Thisted
CVR: 27154573
Hjemmeside
Din Haveservice i Thisted
Bellisvej 17
7700 Thisted
CVR: 36659823
Hjemmeside