Anlægsgartner i Sydhavnen

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Sydhavnen
  • Udfyld formularen online på kun seks minutter
  • Du får 3 tilbud fra effektive anlægsgartnere

Få 3 tilbud

Genvejen til en god og billig anlægsgartner i Sydhavnen

3. august 2017. Vi har hjulpet rigtig mange danskere med at finde den rette anlægsgartner, der passer til lige præcis deres individuelle behov. Vores omfattende netværk af samarbejdspartnere sikrer, at vi altid kan finde 3 autoriserede anlægsgartnere i Sydhavnen, der lever op til dine behov og forventninger.
Vi skaber gennemsigtighed på markedet for anlægsgartnerarbejde og styrker hermed også dit beslutningsgrundlag, når du skal vælge den rigtige anlægsgartner. Med vores unikke online tjeneste finder du både en billigere og bedre anlægsgartner i Sydhavnen.
Vores onlineportal er 100% gratis og uforpligtigende at benytte. Dette betyder rent praktisk, at du ikke forpligtiger dig til at skulle acceptere nogle af de tre anlægsgartnertilbud, som du får via os. Der er med andre ord ingen undskyldning for ikke at finde en erfaren anlægsgartner i Sydhavnen lige her.

Brug af Roundup

Systemiske midler som f.eks. Roundup virker ved, at glyfosaten opsuges af de grønne blade og transporteres ind i planten, hvor den standser produktion af en vækstfremmer. Væksten går i stå, og planten visner bort. Hverken mennesker eller dyr danner disse vækstfremmere.
Glyfosat nedbrydes så hurtigt i jorden, at man kan så nye planter efter 10 dage. Glyfosat er godkendt af Miljøstyrelsen til ukrudtsbekæmpelse i haver.
Man kan altid rekvirere den seneste viden om glyfosat på biblioteket, fra forhandleren eller direkte fra Bayer A/S. Gødningsplanen fortæller også, hvor meget kalk man skal tilføre jorden.

Her får du 3 tilbud fra pålidelige anlægsgartnerfirmaer

Her er en række eksempler på opgaver som anlægsgartnere i Sydhavnen håndterer dagligt.
  • Bekæmpelse af ukrudt
  • Pleje og videreudvikling af haver
  • Anskaffelse af de bedst egnede materialer
  • Montering af belysning på stier
  • Dyrkning af planter fra frø

Få 3 tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 2450 Sydhavnen
Byens Grønne Pleje
Charlotte Muncks Vej 18
2400 København NV
CVR: 30135091
Hjemmeside
Hovedstadens Haveservice
Kongshaven 46
2500 Valby
CVR: 27746004
Hjemmeside
Rasmussen Landskab & Anlæg
Kulvej 18
2450 København SV
CVR: 37080926
Hjemmeside