Anlægsgartner Sydhavnen

  • Få 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere i Sydhavnen
  • Udfyld formularen online på mindre end 4 minutter
  • Få gennemarbejdede tilbud fra reelle gartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Brug for anlægsgartner i Sydhavnen? Få 3 gartner tilbud!

4. august 2018. Få udført kompetent havearbejde i Sydhavnen. Udfyld formularen online på 7 minutter. Modtag 3 spændende tilbud fra lokale anlægsgartnere i Sydhavnen. I vores netværk af anlægsgartnere i Sydhavnen finder du nemt en dygtig og kompetent samarbejdspartner, uanset om det drejer sig privat eller firma havearbejde.
Anlægsgartnere i Sydhavnen påtager sig alle former for forefaldene gartner havearbejde - til en god konkurrencedygtig pris. Vi samarbejder i øvrigt med gartnerfirmaer over hele landet. Få gratis 3 tilbud på billig anlægsgartner Sydhavnen.
Hvis du har andre typer håndværksopgaver i Sydhavnen, du gerne vil have 3 tilbud på, så findes hele listen på kontaktsiden. Det kan være alt lige fra en maler, en isolatør, en tømrer, en murer, en advokat, en blikkenslager, en flyttemand eller en gulvafsliber.

Brug af Roundup

Systemiske midler som f.eks. Roundup virker ved, at glyfosaten opsuges af de grønne blade og transporteres ind i planten, hvor den standser produktion af en vækstfremmer. Væksten går i stå, og planten visner bort. Hverken mennesker eller dyr danner disse vækstfremmere.
Glyfosat nedbrydes så hurtigt i jorden, at man kan så nye planter efter 10 dage. Glyfosat er godkendt af Miljøstyrelsen til ukrudtsbekæmpelse i haver.
Man kan altid rekvirere den seneste viden om glyfosat på biblioteket, fra forhandleren eller direkte fra Bayer A/S. Gødningsplanen fortæller også, hvor meget kalk man skal tilføre jorden.

Her får du 3 tilbud fra pålidelige anlægsgartnerfirmaer

Her er en række eksempler på opgaver som anlægsgartnere i Sydhavnen håndterer dagligt.
  • Bekæmpelse af ukrudt
  • Pleje og videreudvikling af haver
  • Anskaffelse af de bedst egnede materialer
  • Montering af belysning på stier
  • Dyrkning af planter fra frø

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 2450 Sydhavnen

Byens Grønne Pleje
Charlotte Muncks Vej 18
2400 København NV
CVR: 30135091
Hjemmeside
DV Anlæg
Vestbanevej 10
2500 Valby
CVR: 31663245
Hjemmeside
Grøn Multiservice I/S
Mejsevænget 9
2400 København NV
CVR: 35180869
Hjemmeside