Anlægsgartner i Syddanmark

  • Få 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere i Syddanmark
  • Udfyld online skemaet på mindre end 5 minutter
  • Du får 3 tilbud fra velegnede anlægsgartnere

Få 3 tilbud

Vi finder en kompetent anlægsgartner i region Syddanmark

3. august 2017. Region Syddanmark er som bekendt Danmarks største region rent arealmæssigt men vores samarbejdspartnere dækker alligevel hele regionen. Uanset hvor du bor, finder vi den helt rigtige anlægsgartner til netop din anlægsopgave. Indsend din opgave og få 3 gratis tilbud nu.
Med stor erfaring er vores tilknyttede anlægsgartnere i region Syddanmark de helt rigtige at anvende ved enhvert anlægsgartnerarbejde. Deres samlede erfaring gør, at de kan klare selv meget store opgaver, hurtigt og effektivt, uden det går ud over sikkerheden.
At opgaver klares på kortest mulige tid, er både rart for dig som haveejer og betyder samtidig, at det bliver en lavere samlet pris i sidste ende. Anlægsgartnere i region Syddanmark råder over en stor maskinpark til både små og store træer, buskads, rod/stub-fræsning osv. De har sikkert også udstyr, som passer til netop din anlægsopgave.

Rosengødning

I NPK gødning findes de tre hovednæringsstoffer i nogenlunde samme mængde, så det er en afbalanceret gødning - planternes svar på et godt solidt måltid. Rosengødning indeholder mere kalium og magnesium end andre gødninger og er god at have, hvis man dyrker mange roser, men dog ikke afgørende.
Bland rosengødningen godt ned i jorden, før der plantes, spred det omkring planterne og bland det i jorden om foråret og igen om sommeren lige efter det første blomsterflor. Da planterne ikke kan læse, hvad der står på gødningsposen, kan man også bruge rosengødning på andre blomstrende buske og stauder.
De elsker samme gødningsblanding, og det sparer arbejdet med at bruge to forskellige produkter. Hakker er et af de mest effektive redskaber til bekæmpelse af frøplanter af ukrudt og enårigt ukrudt, fx planter som brandbæger.

Få faglærd havehjælp med 3 gratis tilbud

Uanset hvor du har bopæl i region Syddanmark, kan du bestille 3 gratis anlægsgartnertilbud:
  • Bylderup-Bov
  • Christiansfeld
  • Over Jerstal
  • Gredstedbro
  • Glamsbjerg

Få 3 tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 6580 Syddanmark
Torvets Gartner ApS
Gl. Møllevej 1
6580 Vamdrup
CVR: 33367651
Hjemmeside
Jydsk Anlæg & Terrænpleje
Farrisvej 5
6580 Vamdrup
CVR: 12623372
Hjemmeside
U. H. Anlæg
Fovsletvej 21
6580 Vamdrup
CVR: 75521510
Hjemmeside