Anlægsgartner Svenstrup

  • Få 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere i Svenstrup
  • Udfyld skemaet på kun 7 minutter
  • Få stærke tilbud fra reelle gartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Anlægsgartner Svenstrup - Spar penge med 3 billige tilbud

6. juli 2018. Vi har her på Billig-gartner.dk kvalitetskontrolleret og samlet en lang række anlægsgartnere over hele Danmark. Du vil derfor udelukkende blive kontaktet af anlægsgartnere fra Svenstrup med stor kompetence indenfor netop det område, som din gartner opgave hører ind under.
Når vi har modtaget din anlægsopgave, udvælger vi de tre mest erfarne anlægsgartnere i de tre mest kompetente anlægsgartnere. I løbet af max 38 timer bliver du kontaktet for en uforpligtende snak og eventuel aflevering af et professionelt og knaldhamrende anlægsgartner Svenstrup tilbud. Denne service er 100% gratis.
Din anlægsopgave formidles videre til alle de relevante anlægsgartnere, vi samarbejder med i de tre mest kompetente anlægsgartnere og maksimalt 3 firmaer får dine kontaktoplysninger. De henvender sig til dig enten pr. telefon eller pr. mail for at få yderligere oplysninger om opgaven eller for at afgive et tilbud.

Plantning med rødder

Sørg for, at det øverste af rodklumpen befinder sig i niveau med den omgivende jordoverflade, og sørg for, at planten står lodret. Bland mere organisk jord med den udgravede jord, og læg blandingen tilbage omkring rodklumpen, idet jorden forsigtigt trykkes fast med foden.
Når hullet er fyldt, ryddes området op, jorden jævnes, og der vandes grundigt. Fordel 8 cm jorddækningsmateriale bestående af fx barkflis eller staldgødning ud over jorden ved plantehullet, og det er det - plantningen er slut.
Rødder: Bør der være mange af. Når de sættes til salg, har de fleste af planterne potterne fyldt med rødder. Det betyder ikke noget, at rødderne løber igennem hullet i bunden af potten: Planter, der står i lang tid på fugtigt sand, er tilbøjelige til at lade rødderne løbe. Hvis planten er sund, kan man skære potten af.

Overlad anlægsarbejdet til folk med erfaring

Få 3 gode anlægsgartnertilbud uanset hvor på Svenstrup egnen, du er bosat:
  • Godthåb
  • Ferslev
  • Tostrup
  • Dall Villaby
  • Guldbæk

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 9230 Svenstrup

Aalborg Planteskole
Drejerensvej 11
9230 Svenstrup J
CVR: 34435391
Hjemmeside
JN Have- og Viceværtservice ApS
Svenstruphøj 40
9230 Svenstrup
CVR: 27912141
Hjemmeside
J. F. Fliser & Belægning
Gultentorpvej 121
9230 Svenstrup J
CVR: 19357236
Hjemmeside