Anlægsgartner i Svendborg

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Svendborg
  • Udfyld formularen på kun fem minutter
  • Du får 3 tilbud fra professionelle anlægsgartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

De bedste anlægsgartnere på Svendborg egnen

24. november 2017. Der er en del, som benytter sig af ufaglært arbejdskraft for at spare lidt håndører på anlægsgartnerarbejdet. Det kan hurtigt vise sig at blive dyrere i den sidste ende, hvis arbejdet skal gøres om. Danske anlægsgartnere arbejder på at få danskerne til kun at hyre godkendte folk, når en anlægsopgave skal udføres.
Det behøver ikke at koste en formue at få en professionel anlægsgartner til at klare opgaven - heller ikke i Svendborg :-) Vores godkendte anlægsgartnere kan klare alle anlægsgartnerarbejde. De tilbyder den rette løsning hver gang.
Det store problem med jordtyper, der enten er meget sure eller meget basiske, er, at visse næringsstoffer bliver kemisk låste og dermed er utilgængelige for planter - det giver anledning til mangelsymptomer. På basisk jord bindes jern og visse mikronæringsstoffer. Det er årsagen til, at rododendrons blade bliver gule, hvis man forsøger at dyrke dem på en kalkholdig jord.

Oprydning i en forsømt have

Rigtig ivrige økologer vælger somme tider den gamle tæppemetode, som går ud på at kvæle ukrudtet under et tæt dække af et gammelt tæppe eller sort plastic. Det udsulter ukrudtet ved at fjerne lyset, men der går et par år, før det er effektivt. Ligegyldigt hvad, så vend aldrig ukrudtet ned i jorden med en kultivator.
Hvis der er rødder af flerårigt ukrudt, er det eneste, man opnår, at skære rødderne i mindre stykker og dermed formere dem. Hvis man har brug for at slippe af med hele træer eller stubbe, bør man finde en kvalificeret person som ved hvad han har med at gøre.
En trækirurg vil skære grenene af et stort træ og derefter gradvis skære stammen ned, hvilket er meget mere sikkert end at fælde det hele på en gang, især hvis det er tæt ved bebyggelse.

Vi sender din anlægsgartneropgave i udbud i Svendborg

Anlægsgartnertilbud i Svendborg kommune omfatter hele kommunen:
  • Vester Skerninge
  • Tåsinge
  • Rantzausminde
  • Lundeborg
  • Stenstrup

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 5700 Svendborg
Kim Nielsen Anlægsgartner og Træplejer
Sundbrovej 74, Tåsinge
5700 Svendborg
CVR: 30134931
Hjemmeside
Torneløkke
Sundbrovej 39
5700 Svendborg
CVR: 27121578
Hjemmeside
Svendborgs Træfældning & Haveservice
Sørupvej 2
5700 Svendborg
CVR: 29303568
Hjemmeside