Anlægsgartner Struer

  • Få 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere i Struer
  • Udfyld skemaet på mindre end 6 minutter
  • Få billige tilbud fra reelle gartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Anlægsgartner Struer - Få billigste gartner pris 3 tilbud

9. august 2018. Har du brug for en professionel anlægsgartner Struer fagmand til at udføre dit anlægsgartnerarbejde, så få gratis tre tilbud på anlægsopgaven her. Vores store netværk af tilknyttede partnere håndterer alle typer af anlægsopgaver - hvad enten det er vedligeholdelse, trimning, omløgning, plantning eller ukrudtsbekæmpelse.
En anlægsopgave i Struer behøver ikke at koste en bondegård (selvom det er på regning) og muligvis kan din gartner opgave løses af et autoriseret og billigt anlægsgartneri i Struer på ganske få timer. Anlægsgartnerarbejde på Struer-egnen er billigere end du tror!
I en lille have vil man sandsynligvis have glæde af at plante et blandet bed, måske i form af et øformet bed så stauder fremhæves af et skelet af vinterblomstrende buske og blomsterløg. Denne plantemetode er ikke så arbejdskrævende, og alt befinder sig inden for behagelig rækkevidde.

Kulde og fugtelskende frø

Hvis frø, der har brug for kulde, ikke spirer i løbet af 12 uger, anbringes de i køleskabet i seks uger mere - der er sandsynligvis nogle af dem, som vil spire i køleskabet. Frøplanter, der er formeret efter køleskabsmetoden, er ofte ikke lige så robuste som frøplanter, der er spiret udendørs, så det er bedst at prikle dem ud og dyrke dem under glas, indtil de har etableret sig godt.
Fugtelskende frø (fx kugleprimula) sås tyndt på jordoverfladen i potter, og for at holde dem fugtige anbringes potterne i skåle eller kasser med 2,5 cm vand. Sørg for, at der er tilstrækkeligt med vand, indtil frøplanterne prikles ud. Prøv ikke denne metode til andre end virkelig fugtelskende frø - andre frøtyper vil ikke sætte pris på at skulle stå og soppe. Man kan finde beskrivelse eller foto i frøkataloget, men der finder man normalt ikke ret meget information om formeringen.

I hele Struer kan du få 3 gratis anlægsgartnertilbud

Professionelle anlægsgartnerfirmaer i Struer kommune dækker hele kommunen fra nord til syd:
  • Jestrup
  • Søndbjerg
  • Lyngs
  • Fousing
  • Linde

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 7600 Struer

Ivan Jakobsen A/S
Farvervej 13
7600 Struer
CVR: 15033975
Hjemmeside
JMS Naturpleje
Strandbjerggårdvej 4 A
7600 Struer
CVR: 33520603
Hjemmeside
Jørgen Dalgaard Sørensen
Lundbygade 3, Vejrum
7600 Struer
CVR: 28476027
Hjemmeside