Anlægsgartner Stevns

  • Få gratis 3 tilbud på anlægsgartner i Stevns
  • Udfyld web skemaet på under fire minutter
  • Få førsteklasses tilbud fra rutinerede gartnere

Få 3 Anlægsgartner Stevns tilbud

Spar penge på anlægsgartner i Stevns. Få 3 gode tilbud

Få en god pris på din anlægsopgave. Opret den her på under 8 minutter og få - gratis og uforpligtende - tre knaldtilbud fra kvalitetsbevidste anlægsgartnere på Stevns, som meget gerne vil have lov at komme med tilbud på din anlægsopgave.
Hos Billig-gartner.dk har vi gennem årene formidlet gartner tilbud på mange forskellige anlægsgartnerarbejde - fra mindre traditionelle opgaver til større specialiserede entrepriser. Vores netværk af anlægsgartnere er landsdækkende og vi kan også hjælpe dig med at finde en dygtig anlægsgartner Stevns.
Er din havejord sur? Overdreven surhed kan modvirkes ved tilsætning af kalk, og det er også nødvendigt at tilsætte en almindelig blandingsgødning med regelmæssige mellemrum, især hvis man dyrker grøntsager. Mange haveejere vil gøre alt for at få sådan en jord - den er perfekt til en lang række udsøgte, kalkhadende planter som rododendron og azalea.

Luft i havejorden

Man tænker i virkeligheden aldrig på, at rødderne har brug for luft, men det har de; de har brug for ilt til at ånde, hvis de skal arbejde effektivt. Ilten får de fra de små luftporer mellem jordpartiklerne. Jorden er fra naturens side porøs eller burde være det.
Sandjord består af store partikler med tilsvarende store porer mellem partiklerne; derfor tørrer sandjord så hurtigt ud, der er rigeligt plads til, at vandet kan passere. Ler- og siltholdige jordtyper består derimod af meget små partikler med bittesmå hulrum mellem partiklerne, så vandet ikke siver alt for let ned igennem dem.
Derfor har lerjorden en tendens til at blive vandlidende (fyldt med vand) i længere perioder med fugtigt vejr. Planterne kan bogstaveligt talt lide druknedøden, hvis jorden ikke kan slippe af med noget af vandet. Nu begynder man at forstå, hvorfor organisk materiale er så vigtigt.

Anlægsgartnere kommer i hele Stevns kommune

Billigt og kompetent anlægsgartnerarbejde tilbydes på hele Stevns:
  • Rødvig
  • Højerup
  • Tommestrup
  • Vallø
  • Strøby Egede

Få 3 Anlægsgartner Stevns tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 4660 Stevns

Mulvad Entreprenør og Udlejning ApS
Haubergvej 7
4660 Store Heddinge
CVR: 36904631
Hjemmeside
Entreprenør Ehlers ApS
Hjulmagervej 3
4660 Store Heddinge
CVR: 32150748
Hjemmeside
Morfars Haveservice
Sigerslevvej 80
4660 Store Heddinge
CVR: 29666857
Hjemmeside