Anlægsgartner Støvring

  • Få 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere i Støvring
  • Udfyld formularen online på under 7 minutter
  • Få stærke tilbud fra kvalitetssikrede gartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Spar op til 24% på billig anlægsgartner overalt i Støvring

4. august 2018. Leder du efter en anlægsgartner Støvring? Her på Billig-gartner.dk kan du gratis og uforpligtende få 3 supergode anlægs gartner tilbud. Vi sender din anlægsopgave videre til vores tilknyttede faguddannede anlægsgartnere i Støvring, der meget gerne vil løse din haveopgave.
I løbet af få dage modtager du 3 lokale anlægsgartnertilbud som du selv kan anvende som du har lyst. Hvis du ikke ønsker at benytte dig af de anlægsgartnertilbud du modtager, kan du blot sige nej tak dem alle. Med det rigtige tilbud kan du spare næsten 28 % sammenlignet med den almindelige pris.
Hvis du bor i et område med problematisk jord, måske nær ved havet, kan du besøge haver med lignende vækstbetingelser. Hold øje med åbne haver med beplantninger, du kan lide, såsom surbunds- eller stenbedshaver eller haver med specielle stilarter. Tag blok og kamera med og skriv ned eller tag billeder for at fastholde en stil, du kan lide, så du kan huske den senere.

Plantning af stedsegrønne planter

Plantning af stedsegrønne følger stort set normen; det er efterbehandlingen, der kan variere en smule. De stedsegrønne får meget let brune nåle, hvis planterne tørrer ud efter plantning, så det er specielt vigtigt at holde jorden fugtig.
Alvorlig svidning kan slå en ung plante helt ihjel, og stedsegrønne planter kan ende med at blive permanent brunplettede, da de brune dele af planten aldrig skyder igen. Det er ikke kun tør jord ved rødderne, der kan give svidning - stærk blæst og stærk sol kan også.
Svidningen forekommer, når bladene taber vand hurtigere, end rødderne er i stand til at optage det, og på nye planter har rødderne endnu ikke udviklet sig helt. Hvis man bor på et udsat sted, bør nyplantede stedsegrønne og nåletræer beskyttes ved at lave et læ i form af et telt omkring dem. Det ser godt nok ikke kønt ud, men det varer kun få måneder.

Find de bedste fagfolk i Støvring indenfor gartnerhåndværket

Her er 5 eksempler på byer ved Støvring, hvor du kan få 3 gratis tilbud på kompetent anlægsarbejde:
  • Mastrup
  • Sørup
  • Skindbjerg
  • Hæsum
  • Ellidshøj

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 9530 Støvring

Gartner Leif Kjær Buus
Harrildvej 1
9530 Støvring
CVR: 74483712
Hjemmeside
Tage Vadsholt Buus
Harrildvej 25
9530 Støvring
CVR: 30387724
Hjemmeside
Anlægsgartneren
Viborgvej 24
9530 Støvring
CVR: 25971779
Hjemmeside