Anlægsgartner Solrød strand

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Solrød strand
  • Udfyld skemaet på under to minutter
  • Få kontante tilbud fra pålidelige gartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Anlægsgartner Solrød Strand. Spar tid med 3 gartner tilbud

30. august 2018. Hos Billig-gartner.dk kan vi finde det helt rigtige anlægsgartner Solrød Strand til dig, som søger assistance til alt i forbindelse med anlægsgartnerarbejde. Med lang erfaring i gartnerfaget har vores samarbejdspartnere kompetencerne og erfaringen til at løse din gartner opgave på den helt rigtige måde.
Anlægsgartnere laver alt inden for anlægsfaget og kunderne omfatter både boligejere, boligselskaber, entreprenører og den offentlige sektor. Firmaerne sætter en ære i at udføre din anlægsopgave på den bedst mulige måde. Det er en stor tillidssag, at folk beder vores partnere om at arbejde på deres private grund.
Planlægning og etablering af et individuelt bed er en forholdsvis enkel sag. Hvis det planlægges ordentligt fra starten, kan man normalt regne med at kunne gøre et enkelt bed færdigt eller at renovere et gammelt på en enkelt weekend - i stedet for at arbejdet plager en i ugevis, og man føler, at man ikke kommer ud af stedet.

Den rigtige sværdlængde på hækklipperen

De store sværdlængder på 60 til 70 cm kræver lidt øvelse at arbejde med, men de får arbejdet gjort på høje og navnlig brede hække. Til den almindelige parcelhushæk benyttes oftest modeller med sværdlængder på 50 til 55 cm. En batteridrevet hækkeklipper med et kort sværd er velegnet til de mindste hække eller til at glatte efter med.
Pas på ledningen! Selve hækklipperen er dobbeltisoleret og når ledningen bliver klippet over, sker der sjældent andet, end at der springer en sikring. Men det tager tid fra arbejdet, når man skal reparere ledningen.
Og en samling med åbne klemskruer er ikke særlig hensigtsmæssig på en ledning, der bliver slæbt gennem en våd hæk. Det kan være en god idé at lægge ledningen over begge skuldre, rundt om nakken eller at fæstne den i et bælte. Det giver bedre styr på ledningen, end når den blot slæber efter klipperens håndtag.

Spar mange penge på en anlægsgartner

Få 3 tilbud fra erfarne anlægsgartnerfirmaer uanset hvor i Solrød kommune du bor:
  • Tåstrupvej
  • Tværvej
  • Trylleskoven
  • Åmarken
  • Jersie Strand

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 2680 Solrød strand

Mikkels Træfældning
Maglekærvej 10
2680 Solrød Strand
CVR: 31817641
Hjemmeside
JR Anlæg & Haveservice
Birkelyngen 15
2680 Solrød Strand
CVR: 18406144
Hjemmeside
Geah Entreprise ApS
Traneholmvej 3
2680 Solrød Strand
CVR: 30725220
Hjemmeside