Anlægsgartner Skovlunde

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Skovlunde
  • Udfyld web skemaet på bare to minutter
  • Få stærke tilbud fra lokale gartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Indhent 3 tilbud på gartner og anlægsgartner Skovlunde

6. august 2018. Når du skal bruge en anlægsgartner i Skovlunde er det Billig-gartner.dk, du skal bruge. Vi påtager os at finde de bedste gartnere i Skovlunde til netop din anlægsopgave. Vores partnere arbejder med sans for detaljerne i haven og en grundig planlægning af arbejdet fra start til slut.
Før en anlægsgartner Skovlunde begynder på en gartner opgave, ydes der en grundig rådgivning på dit haveprojekt om forarbejde, klargøring, udførelse, efterfølgende vedligeholdelse osv. Sammen bliver I enige om den bedste løsning på netop din anlægsopgave.
Anlægsgartnerne fra Skovlunde tilbyder et bredt spektrum af anlægsgartnerarbejde og kan klare næsten alt. Ud over at vejlede om din opgave, kan de sikre at du får det ønskede resultat. At levere et professionelt og kompetent stykke arbejde, kræver at man er opdateret med den nyeste viden inden for faget.

Kompostkværne

Inden affaldet kan komme på kompostbunken, skal det findeles, for kun fint og kvast materiale har den rigtige overfladestruktur, der sikrer god iltning og dermed en optimal kompostering. Der findes forskellige typer kompostkværne. En meget lydsvag version anvender en fræsevalse-teknik til at findele affaldet.
Denne fræsevalse-teknik giver også en høj grad af sikkerhed, da der ikke er nogen rekylvirkning, der kan slynge tykkere grene ud af kværnen. Kompostkværnen bør have et stabilt stel og store brede hjul, så den hurtigt og nemt kan flyttes rundt i haven.
De fleste græstrimmere arbejder med en roterende nylontråd, der skærer det uønskede græs af. Trådfremføringen er som regel automatisk, så den roterende spole altid fremfører en tråd i passende længde.

Gode tilbud fra faguddannede anlægsgartnere

Aut. anlægsgartnere i Skovlunde hjælper deres kunder med mange forhold f.eks:
  • Gødning og vanding af havens vækster
  • Trimning og ændring af haver
  • Vedligeholdelse af haveredskaber og udstyr
  • Såning, omplantning og vanding på de rette tidspunkter
  • Præsentation af forskellige ideer til layout til haven

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 2740 Skovlunde

Skovningsspecialisten Troels Meldgaard ApS
Hasselvej 13
2740 Skovlunde
CVR: 27475086
Hjemmeside
Ac Handymand.Dk v/Adrian Petrescu
Ellekildevej 36
2740 Skovlunde
CVR: 36577568
Hjemmeside
Bygge- og Haveservice Aps
Harekrogen 16
2740 Skovlunde
CVR: 36422858
Hjemmeside