Anlægsgartner Skjern

  • Få 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere i Skjern
  • Udfyld webskemaet på mindre end to minutter
  • Få billige tilbud fra effektive gartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Find en kompetent og billig anlægsgartner i Skjern

27. august 2018. Du modtager besked på mail eller telefon hver gang en anlægsgartner i Skjern ønsker at give dig et tilbud. De relevante anlægsgartnerfirmaer i Skjern modtager ligeledes dine kontaktinformationer, således at I kan lave en aftale i fællesskab og blive enige om en pris.
Det er 100 % gratis og uforpligtende at benytte Billig-gartner.dk. Uanset om du vælger at gøre brug af et tilbud eller ej, får du ingen regning fra os. Vælger du at acceptere et af de modtagne gartner tilbud, foregår betalingen mellem dig og den pågældende anlægsgartner Skjern.
Den juridiske aftale indgås direkte mellem dig og den pågældende anlægsgartner. Billig-gartner.dk formidler blot kontakten. Du er på ingen måde forpligtet til at benytte et af de modtagne anlægsgartnertilbud. Denne tjeneste er helt gratis og uforpligtende. Lettere bliver det ikke så udfyld kontaktskemaet nu!

Sådan graver du din have

1. Før man begynder at grave for at gøre jorden klar, fjernes flerårigt ukrudt, og der ryddes for andre former for affald. Begynd i den korteste ende af bedet og grav en rende i lige linje med spaden. Læg den opgravede jord i en bunke tæt på enden af bedet.
2. Læg organisk materiale i bunden af renden med enten spaden eller en greb. Hvis man skal etablere et bed på jord, der ikke tidligere har været arbejdet med, tilsættes et lag på 10 cm organisk materiale for at få en god start. På jord, der tidligere har været gravet, kan man klare sig med et tyndere lag organisk materiale.
3. Grav en rende ved siden af den første, og læg jorden fra rende nummer to over i rende nummer et, så den vender på hovedet. Det begraver småt enårigt ukrudt og dækker det organiske materiale. Fjern alle rødder af flerårigt ukrudt, i takt med at jordstykket arbejdes igennem, og slå store jordklumper i stykker.

Find de bedste folk indenfor anlægsgartnerbranchen

Det mest nødvendige haveudstyr er:
  • Graveske
  • Havegaffel
  • Beskæresaks
  • Skarp kniv
  • Snor og bindinger
  • Ekstra planteetiketter og en blyant
  • Handsker

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 6900 Skjern

Fjordens Anlæg ApS
Nystedvej 8, Dejbjerg
6900 Skjern
CVR: 31583705
Hjemmeside
Entreprenør Kristian Vestergård
Toldhusvej 2, Stauning
6900 Skjern
CVR: 26439310
Hjemmeside
Lauge Bonde ApS
Feldsingvej 3 A
6900 Skjern
CVR: 19286630
Hjemmeside