Anlægsgartner Skive

  • Få 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere i Skive
  • Udfyld formularen online på bare 6 minutter
  • Få aktuelle tilbud fra velegnede gartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Få 3 anlægsgartner Skive tilbud - Seriøst gartner arbejde

18. august 2018. Her på siden kan du - gratis og uforpligtende - få 3 tilbud fra professionelle og billige anlægsgartnere i Skive. Du udfylder blot onlineskemaet på bare 7 min, hvorefter du modtager anlægstilbud fra 2-3 seriøse anlægsgartnere fra Skive, som gerne vil hjælpe med din anlægsgartneropgave.
Du modtager tilbud fra 2-3 erfarne anlægsgartnere; normalt inden for 36 timer, typisk lidt længere hen over weekend og helligdage. Vore tilknyttede anlægsgartner Skive fagfolk har stor erfaring på alle område og vil tit udføre arbejdet hurtigere og sikrere end anlægsgartnere uden denne erfaring.
Billig-gartner.dk skal ikke have kommision eller procenter af din anlægsopgave - vi er blot formidlere af anlægsopgaven. Det er således komplet gratis for dig at indhente anlægsgartnertilbud på denne måde. Få dine 3 gratis tilbud på din gartner opgave i Skive nu!

Såning indendørs

1. Fyld en ren frøkasse med ny formeringsjord og slå kassen let mod arbejdsbordets overflade for at jævne jorden. Tryk let til. Brug en priklepind til forsigtigt at løsne grupper af frøplanter og befri rødderne for overskudsjord. Undgå at tage frøplanterne på stænglerne eller karakterbladene.
2. Tag hver frøplante i et kimblad og sæt den ned i et hul af en fingers tykkelse i den nye jord. Hvis det er nødvendigt, kan rødderne snos ned i bunden af hullet, så kimbladene befinder sig lige over jordoverfladen. Undgå lange stængler over jorden for ikke at få svage, ranglede frøplanter.
3. Fordel frøplanterne med ca. 3,5 cm imellem hinanden. I en normal plantekasse er der plads til mellem 28 og 48 planter (syv rækker med fire planter eller otte rækker med seks planter). De vandes enten ved at anbringe kassen i vand eller ved hjælp af en fin vandforstøver på en vandkande.

Beskæring af buske og træer i Skive

Faguddannede anlægsgartnere udfører anlægsarbejder overalt i Skive kommune f.eks:
  • Fur
  • Højslev
  • Dommerby
  • Jebjerg
  • Bajlum

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 7800 Skive

Skive Anlæg og Entreprenør
Ulvevej 16
7800 Skive
CVR: 30548396
Hjemmeside
Bennys hus- og haveservice
Kompagnigade 32
7800 Skive
CVR: 36372613
Hjemmeside
Altmuligmanden
Resenvej 54 A
7800 Skive
CVR: 27823068
Hjemmeside