Anlægsgartner i Skælskør

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Skælskør
  • Udfyld skemaet på kun to minutter
  • Du får 3 tilbud fra fleksible anlægsgartnere

Få 3 tilbud

Vi skaffer dig gratis 3 tilbud på anlægsgartnere i Skælskør

3. august 2017. At finde en god anlægsgartner i Skælskør kan være svært. Det problem kan vi løse for dig. Vi tilbyder at hjælpe dig med at finde to-tre erfarne og pålidelige anlægsgartnere i Skælskør til din haveopgave. Opret opgaven online og send den ind til os - det tager ikke meget mere end 6-7 minutter. I løbet af nogle dage modtager du 2-3 fordelagtige gartnertilbud - gratis og uforpligtende.
Husk på, at ligegyldigt hvor omhyggeligt du planlægger dit havetema, vil det forandre sig med årstiderne, og i takt med at det udvikler sig over årene. Begynd med at planlægge blomstringen midt på sommeren og forsøg derefter at strække sæsonen ved at tilføre stedsegrønne og forårsblomstrende løg.
Store planter som træer og stedsegrønne er lette at placere, men mindre planter, er ikke altid så lette at placere. Hemmeligheden består i at gå ind for trioer af kontrasterende former med et eller andet til fælles og derefter sætte de forskellige trioer sammen.

Lys og fotosyntese

Fotosyntesen - den proces, der kickstarter hele plantens indre fabrik - finder kun sted i lys, så det er logisk, at hvis planter ikke får tilstrækkeligt med lys, kan de ikke arbejde effektivt. Men der er nogle planter, der har mere brug for lys end andre.
Nogle har vænnet sig til at fungere under svage lysbetingelser, fx bregner, hosta og de tropiske planter, vi bruger som stueplanter, fordi de under naturlige forhold lever under træernes løv. Derfor befinder de sig så godt indendørs.
Stuebetingelser er (bortset fra centralvarme, som virkelig kan tørre luften ud) stort set identiske med de skygge- og temperaturforhold, som findes i en tropisk jungle - tænk på det, næste gang du planlægger en eksotisk ferie!

Pasning og omlægning af alle haver

Liste med eksempler på nogle af de områder, som en effektiv anlægsgartner i Skælskør arbejder med:
  • Græstrimning og bladopsamling
  • Anvendelse af motoriserede redskaber som fx hækklipper
  • Såning, beskæring, vanding
  • Bortkørsel af haveaffald
  • Opsætning af hegn og vægge

Få 3 tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 4230 Skælskør
Ørslev Anlæg & Kloak
Ørslevvej 135
4230 Skælskør
CVR: 35715479
Hjemmeside
Sten og Have
Rødkullevej 15
4230 Skælskør
CVR: 29347360
Hjemmeside
Kristoffers Hus og Have Service
Spegerborgvej 10
4230 Skælskør
CVR: 29003327
Hjemmeside