Anlægsgartner i Silkeborg

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Silkeborg
  • Udfyld webformularen på mindre end to minutter
  • Du får 3 tilbud fra certificerede anlægsgartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Få tilbud på professionel anlægsgartnerservice i Silkeborg

24. november 2017. Få gratis og nemt 3 flotte tilbud fra anlægsgartnere i Silkeborg på din anlægsopgave. Spar mange penge og lad os gøre det hårde arbejde med at skaffe 3 knaldgode anlægsgartnertilbud. Du får kun tilbud fra forud godkendte anlægsgartnere i Silkeborg, så du undgår dyre overraskelser.
Anlægsgartnerne i Silkeborg konkurrerer med andre anlægsgartnere om din anlægsopgave, så derfor får du nogle rigtige supertilbud. Vores erfarne gruppe af anlægsgartnere fra Silkeborg dækker alle områder indenfor anlægsfaget. Dette betyder, at vi kan imødekomme alle typer af anlægsgartneropgaver.
Øbede er en bedtype, der er anlagt, så de danner øer i haven, omgivet af plæne, grus eller belægning. De har normalt uformelle, bølgende kanter og kan for eksempel være dråbe- eller nyreformede. Øbede tager sig særlig godt ud, når de er udformet til at passe ind i eksisterende hulninger, måske i en skrånende plæne, så de får et naturligt udseende.

Luftrødder og klatreplanter

Luftrødder bruges af vedbend og klatrehortensia, så de kan klynge sig til nøgne vægge eller træstammer. Når stænglerne kommer i berøring med et eller andet solidt, udvikles der først korte, sprøde rødder; derefter strækker luftrødderne sig efter revner, hvor de bliver tykkere og sætter sig fast.
Hvis overfladen er en gammel murstensmur, kan luftrødderne forstørre revner og få overfladen til krakelere. Også her gælder det, at det er bedst at bruge denne type af klatreplanter på sunde overflader eller på steder, hvor det ikke betyder noget, hvor rødderne griber fat.
De ekstra kronblade kan erstatte de duftudviklende organer, og det er grunden til, at en del fyldte blomster ikke dufter. Og da de ikke udvikler frø, skal disse planter deles eller formeres ved stiklinger, for at der kan komme flere planter af disse sterile sorter.

Få alle dine havedrømme til at gå i opfyldelse

Modtag 3 godkendte anlægsgartnertilbud uanset, hvor i Silkeborg kommune, du bor:
  • Demstrup
  • Kongensbro
  • Resenbro
  • Funder
  • Skægkær

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 8600 Silkeborg
Grønt Design Have- og Boligservice
Nordtoften 30
8600 Silkeborg
CVR: 30654315
Hjemmeside
Anlægsgartnerfirmaet Andreas ApS
Læssøegade 30 A
8600 Silkeborg
CVR: 34623066
Hjemmeside
Træpleje & Anlæg
Sejlingsvinget 7
8600 Silkeborg
CVR: 18029448
Hjemmeside