Anlægsgartner i Sønderjylland

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Sønderjylland
  • Udfyld skemaet online på kun tre minutter
  • Du får 3 tilbud fra potentielle anlægsgartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Få 3 tilbud på gartnerarbejde i Sønderjylland

24. november 2017. Vi tilbyder - gratis og uforpligtende - at levere tre spændende anlægsgartnertilbud på en kompetent og billig løsning af din anlægsopgave i Sønderjylland. Udfyld kontaktskemaet på kun 4 minutter og send det ind til os. I løbet af nogle få dage vil du modtage seriøse henvendelser fra reelle anlægsgartnerfirmaer fra Sønderjylland.
Hvis jorden er kalkholdig, og man vil gøre den mere sur, så man kan dyrke surbundsplanter, står man overfor en vanskelig opgave. Man kan grave organisk materiale med lav pH som godt nedbrudte fyrrenåle eller bladmuld ned, men det vil kun gøre en lille forskel.
Et alternativ er at nedgrave svovl og gøde surbundsplanter om foråret med jernchelat, men ingen af delene er almindelige, da det er så meget lettere at bruge spagnum. Så, hvis man har trang til at dyrke rododendron eller andre surbundsplanter, er det bedst at dyrke dem i krukker med en færdigblandet surbundsjord.

Benmel som gødning i haven

Benmel er en meget langsomtvirkende gødning med højt indhold af fosfor og bruges normalt, når man planter træer eller buske, især om efteråret og vinteren. I virkeligheden låses det meste fosfor i jorden, hvorfor jeg ikke mere bruger benmel, men i stedet for foretrækker at bruge staldgødning, når jeg planter.
Forbedringen af jordstrukturen er mere afgørende for god etablering af rødderne end tilsætning af gødning. Det er lidt det samme som at give en patient hønsekødssuppe i stedet for engelsk bøf.
Blod-, fiske og benmel er den organiske pendant til Nitrophoska, men da kaliuminet i det kommer fra kaliumsulfat, foretrækker økologiske havedyrkere at købe specielle, ægte økologiske gødninger fra specialleverandører.

Få 3 gode tilbud fra gartnere i Sønderjylland

Anlægsgartnerfirmaer i Sønderjylland dækker hele Sønderjylland (og lidt til):
  • Øster Højst
  • Rømø
  • Egernsund
  • Løjt Kirkeby
  • Årøsund

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 6640 Sønderjylland
Ren og Grøn
Fabriksvej 9
6640 Lunderskov
CVR: 14942475
Hjemmeside
Jens Brandenborg
Storedamvej 26
6640 Lunderskov
CVR: 21614033
Hjemmeside
Lars & Viggo Kristensen
Sortebjergvej 27
6640 Lunderskov
CVR: 15257636
Hjemmeside