Anlægsgartner Rudkøbing

  • Få 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere i Rudkøbing
  • Udfyld formularen online på kun tre minutter
  • Få lokale tilbud fra rutinerede gartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Anlægsgartner Rudkøbing. 3 gratis gartner tilbud i dag

15. august 2018. Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Rudkøbing. En billig og god Rudkøbing anlægsgartner er ikke svær at finde og kun få museklik væk. På siden her kan du sammenligne priser på en billig anlægsgartner Rudkøbing ved at få leveret 3 aktuelle anlægsgartnertilbud på mail eller telefon helt gratis.
De fleste haveejere vil gerne have lavet tingene billigst muligt. Men husk, at kvalitet og pris som regel hænger sammen. Derfor er det ikke spor sikkert, at det altid er det klogeste bare at vælge det billigste anlægs gartner tilbud. Det udførte anlægsgartnerarbejde skulle jo gerne udføres 100 pct sikkert.
Du bør selv tjekke op på anlægsgartnerenes referencer og anmeldelser online på for eksempel Trustpilot. Du kan også mere læse om Rudkøbing anlægsgartnerne på deres egne hjemmesider. Her er der dog, sjovt nok, ofte langt mellem de dårlige referencer, omtaler og anmeldelser.

Er jorden god nok?

Det lysegule sand, som murerne bruger, er ikke noget værd i haven; det er meget fint og indeholder store mængder kalk til forskel fra det sand, der bruges i haven, som er grovere og kalkfrit. Hvis jorden er blevet til store, hårde klumper, er blevet gul eller blå i farven, eller hvis den bliver til en klistret masse, når det regner, kan man tage spaden og grave ned for at se, om der er bedre jord længere nede.
Der er god mulighed for, at der er smidt en bunke underjord oven på jorden, så den originale madjord skal findes adskillige centimeter længere nede. Underjorden kan forbedres, men det kræver flere års arbejde. Ærligt talt, så er det meget bedre at kassere den, løsne jorden med en greb og købe noget god madjord, som kan lægges ud i stedet for. Håndværkere! Kan man andet end elske dem?

Find de dygtige fagfolk fra Rudkøbing her

Græsplæne klippekalender
  • Marts: Studs græsset med skæret i højeste position. Hvis der klippes for kort, er der for lidt bladmasse, til at græsset kan suge tilstrækkelig sol og næring fra luften.
  • April: Fortsæt klipningen med højt skær (4-5 cm).
  • Maj-juni: Nu kan klippehøjden sættes ned til ca. 3,5 cm. Man bør aldrig gå under 3 cm. Er der meget ukrudt i ældre plæner, luges det væk eller sprøjtes i gråt og vindstille vejr - aldrig i solskin.
  • Juli-august: I tørre perioder sættes klippehøjden op. Der klippes ellers mindst én gang ugentligt. Pænest resultat i tørre perioder. Riv plænen for at skabe luft.
  • August-november: August-september er ideel til eftersåning. Frem til november sættes klippehøjden op til 4-5 cm. Riv grundigt efter sidste klipning. Bajonetlås tillader hurtigt skift af tilbehør.

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 5900 Rudkøbing

Lars´s Haveservice
Pederstrupvej 39
5900 Rudkøbing
CVR: 25612264
Hjemmeside
Norsting Haveservice
Nørrebro 209
5900 Rudkøbing
CVR: 27049109
Hjemmeside
Fruenlund Have og Anlæg
Torpevej 1, Torpe
5900 Rudkøbing
CVR: 25797272
Hjemmeside