Anlægsgartner Ringe

  • Få 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere i Ringe
  • Udfyld skemaet online på kun seks minutter
  • Få seriøse tilbud fra seriøse gartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Anlægsgartner Ringe - Få 3 tilbud på en erfaren gartner

8. august 2018. Har du en anlægsopgave i Ringe, du skal have hjælp til, så kan du her gratis og uforpligtende få tre tilbud på et anlægsgartner Ringe firma. Vores kvalificerede samarbejdspartnere løser både almindelige anlægsopgaver og mere specielle gartner sager. Beskriv gerne i detaljer dine haveønsker.
Regnorme, kvælstofbindende bakterier og de jordbakterier, der nedbryder organisk materiale, er mere aktive på basiske jordtyper, hvilket er en fordel for økologiske havedyrkere. Grøntsager, især kålfamiliens planter, trives normalt godt på en let basisk jord, da de næringsstoffer de har brug for, er til rådighed i større mængder under disse betingelser.
Uanset typen af din anlægsopgave, vil vi påtage os at finde 3 seriøse anlægsgartnere til dig. Benyt dig af eksperternes rådgivning og professionelle faglighed, når du skal have ordnet din have. Anlægsgartnere i Ringe rådgiver gerne om netop denne type opgaver. Du kan få den flotteste have i Ringe!

Plæneomlægninger

Måske har man allerede en have og har lyst til at lave en del af plænen om til et nyt bed. Hvis det er tilfældet, skal man ikke bare fræse den op eller grave den igennem, for så får man græs overalt i det nye bed for evigt.
Enten kan man slå græsset ihjel med Roundup og grave jorden efter fire til seks uger, eller man kan skrælle grønsværen af, så man kommer ned til den bare jord. Man kan skrælle jorden af i en dybde af ca. 2,5 cm med en spade, medmindre man har lyst til at leje en mekanisk græsskræller.
Brug den afskrællede grønsvær til at etablere en plæne et nyt sted, eller læg den med græssiden nedad i et år i en bunke, hvor den ikke er i vejen. Så er græsset nedbrudt og blevet til god jord, som er glimrende at bruge i et bed i haven. Jord, der har været udlagt med græs i adskillige år, har normalt en glimrende struktur.

Effektive fagfolk arbejder overalt i Ringe

Tjekliste til undersøgelse af muligt svækkede træer:
  • træet som helhed
  • roden
  • rodhalsen
  • stammen
  • grene
  • skud og blade

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 5750 Ringe

Service-Vagten
Rudmevej 151
5750 Ringe
CVR: 21089346
Hjemmeside
J C Anlæg
Lydinge Mølle Vej 9
5750 Ringe
CVR: 31703581
Hjemmeside
Benny Tubæk A/S
Fåborgvej 2, Heden
5750 Ringe
CVR: 14306838
Hjemmeside