Anlægsgartner i Rødovre

  • Få 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere i Rødovre
  • Udfyld onlineformularen på mindre end tre minutter
  • Du får 3 tilbud fra grundige anlægsgartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Vær tryg ved den anlægsgartner, du vælger

24. november 2017. Her på denne side får du gratis og uforpligtende kontakt med effektive og billige anlægsgartnere i Rødovre. Indtast en beskrivelse af dine ønsker til et nyt haveprojekt og bliv kontaktet af anlægsgartnere fra Rødovre med tre gode anlægsgartnertilbud.
Det er faktisk gratis og du får to-tre anlægsgartnertilbud, som du frit kan vælge mellem. Med det helt rigtige anlægstilbud kan du spare tæt på 34 pct. Udfyld skemaet på bare 5 minutter og fortæl, hvad det er du ønsker at få tilbud på i Rødovre. Jo mere præcist du forklarer opgaven, jo bedre tilbud vil du nok få.
En anlægsgartner i 2610 Rødovre kan også udføre andet end kun at slå din græsplæne. Har du brug for at få bygget et havebassin, en solterrasse eller en bålplads, så kan du også her få 3 skræddersyede tilbud. Efterfølgende kan du frit vælge præcis den anlægsgartner, der kan opfylde dine hedeste haveønsker.

Ukrudt i indkørsel, carport, terrasse og gangarealer

Græs, kvik, skvalderkål, mælkebøtter er meget sejlivet ukrudt pga. de dybe rodnet. Men de kan bekæmpes effektivt med glyfosat (Roundup). Den bedste effekt opnås, når ukrudtet er i god vækst. Midler sprøjtes eller vandes ud, og man skal passe på ikke at ramme de grønne dele af planter, man ikke ønsker at bekæmpe.
Derfor er det klogest at bruge glyfosatmidler i stille vejr. Men der sker ikke noget ved en enkelt stråle på barken af en gammel tjørnehæk. Ukrudtet vil nu visne bort, men bør ikke fjernes, før det er helt dødt. Først da er man sikker på, at evt. rodskud også er helt væk.

Billig anlægsgartnerarbejde i Rødovre tilbydes

Du kan få 3 tilbud på seriøst anlægsgartnerarbejde i hele Rødovre kommune:
  • Slotsherrensvej
  • Nørregårdsvej
  • Lucernevej
  • Tårnvej
  • Brandholm

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 2610 Rødovre
Søderbergs Multiservice
Blistrupvej 12
2610 Rødovre
CVR: 25114094
Hjemmeside
Anlægsgartnerfirmaet Havetjeneren
Jyllingevej 137
2610 Rødovre
CVR: 33547935
Hjemmeside
Ejendomsvagten A/S
Bjerringbrovej 46
2610 Rødovre
CVR: 32790291
Hjemmeside