Anlægsgartner i Rødekro

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Rødekro
  • Udfyld formularen på mindre end 5 minutter
  • Du får 3 tilbud fra certificerede anlægsgartnere

Få 3 tilbud

Indhent 3 gratis tilbud på din anlægsopgave i Rødekro

3. august 2017. Er du på udkig efter en effektiv og billig anlægsgartner i Rødekro, så er du kommet til det rette sted. Det kan være ret svært og besværligt selv at skulle finde den helt rette anlægsgartner i Rødekro, som hurtigt og kompetent kan hjælpe dig videre med dit drømmehaveprojekt.
Det vil vi her på Billig-gartner.dk gerne hjælpe dig med! Her på siden kan du beskrive, hvilken haveopgave du har brug for assistance til, hvorefter relevante anlægsgartnere i Rødekro selv kontakter dig. Det er gratis og helt uforpligtende for dig som opgaveopretter.Få 3 supergode anlægstilbud i løbet af et par dage.
Visse planter, især lyngfamiliens planter og andre surbundsplanter som kamelia, trives kun rigtig godt på sur jord. De fleste nåletræer og enkelte andre planter foretrækker sur jord, selv om de også kan vokse i neutral eller let basisk jord.

Frisk gødning til haven

Alle former for frisk gødning skal lagres i ca. seks måneder, så det er nedbrudt, før det bruges - hvis det bruges i frisk tilstand, frigiver det store mængder ammoniak, som kan svide, eller måske dræbe, planterne. Men staldgødning bør købes med forsigtighed.
Hvis det har været opbevaret i et ukrudtsbefængt hjørne af en mark, er det ofte fyldt med ukrudtsfrø eller -rødder, og så kan man meget let have tilført sin have noget meget ubehageligt sammen med gødningen, fx agersnerle.
Hvis gødningen har været opbevaret for længe, er de fleste af næringsstofferne vasket ud af regnen og forsvundet ned i jorden under bunken, så selv om man får gavn af det grove materiale, går man glip af mikronæringsstoffer, som haven skulle have nydt godt af.
Bladmuld får man kun, hvis man har mange træer, eller hvis man kan indsamle mange døde blade sammen i en bunke og producere sin egen.

Find pålidelige anlægsgartnerfirmaer her og spar mange penge

Når du planlægger et plantetema bør du:
  • Vælge planter, der egner sig til din jord, havens beliggenhed og synsvinkel
  • Sætte planterne sammen tre og tre, så de danner en trekant og en gruppe
  • Vælge farver, der enten passer godt sammen eller danner smukke kontraster
  • Vælge et gennemgående tema, fx farven, en gennemgående plante eller enkelt tilbehør

Få 3 tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 6230 Rødekro
Anlægsgartner Flemming Pedersen ApS
Snur-Om 3, Hjordkær
6230 Rødekro
CVR: 65165619
Hjemmeside
KT Transport
Lunderup Markvej 10
6230 Rødekro
CVR: 25256301
Hjemmeside
Anlægsgartner Mikael Thomsen
Lunderup Markvej 14
6230 Rødekro
CVR: 11432379
Hjemmeside