Anlægsgartner i Odense

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Odense
  • Udfyld skemaet online på under 5 minutter
  • Du får 3 tilbud fra erfarne anlægsgartnere

Få 3 tilbud

Sådan kommer du i kontakt med en seriøs anlægsgartner

3. august 2017. Vi har hjulpet rigtig mange familier i Odense, men hjælper naturligvis haveejere på hele Fyn (og i resten af landet). Vores tilknyttede partnere har mange års erfaring med anlægsgartnerarbejder. Anlægsgartnere i Odense hjælper gerne med planlægning, udførsel, oprydning og bortkørsel.
Du får et glimrende overblik over dine muligheder og anlægsgartnerfirmaerne kommer med deres bud på den bedste og mest effektive løsning på dit haveprojekt. Kort sagt så er der er ikke en anlægsopgave, som vore partnere ikke klarer hurtigt, kompetent og professionelt til en fast pris.
Sådan laves en jordanalyse: Først tager man en jordprøve. Man kan ikke gå ud fra, at den første, den bedste håndfuld jord fortæller alt om den jord, man har i hele sin have. Man må have en prøve, der er typisk for hele arealet, og man må undgå de steder, hvor man har haft bål eller blandet cement, da det kan påvirke resultatet.

Planteske eller havegaffel

Du har brug for enten den ene eller den anden til lugning, udplantning af udplantningsplanter og små stauder og til at rode i jorden med i de store krukker på terrassen. Jeg bruger gerne havegaflen til at jævne jorden med og til at rydde op mellem planterne efter plantning; det er vel egentlig bare en vane.
Herefter ser jorden ikke så rodet og ujævn ud. Hvis man kun vil anskaffe ét af redskaberne, bør man vælge planteskeen - find en, som ligger godt i hånden. Når man bruger den, skal den bruges, som om det er en øseske.
Anbring håndtaget, så enden af det hviler på håndfladen med hulningen vendt imod dig selv. Derefter graver du et hul ved at stikke skeen ned i jorden og trække den i mod dig selv - som en primitiv klo. Planteskeer og havegafler af rustfri stål er gode indkøb.

Anlægsarbejdet udføres altid til rette tid og til aftalte pris

Kvalitetsbevidste anlægsgartnerfirmaer fra Odense dækker hele kommunen fra øst til vest:
  • Blommenslyst
  • Elmelund
  • Marienlund
  • Skibhusene
  • Snestrup

Få 3 tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 5000 Odense
Clausens Have- & Ejendomsservice
Nørregade 45D
5000 Odense C
CVR: 31902290
Hjemmeside
Garde Træpleje
Dronningensgade 79
5000 Odense C
CVR: 34514534
Hjemmeside
Christians Haveservice
Buchwaldsgade 6
5000 Odense C
CVR: 36664029
Hjemmeside