Anlægsgartner Odder

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Odder
  • Udfyld formularen online på bare 2 minutter
  • Få uforpligtende tilbud fra autoriserede gartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Billig anlægsgartner Odder - Modtag 3 gratis gartner tilbud

2. august 2018. En professionel anlægsgartners arbejde kræver håndelag og de rigtige hjælpemidler. Som faguddannede ved anlægsgartnerne, hvad der skal til. Deres holdning til godt håndværk er din bedste garanti for godt arbejde. Læg dertil at de er stolte af deres fag. Det giver de bedste resultater for alle parter.
Det er altid fornuftigt at holde en god tone også når det gælder et anlægsgartnerarbejde. På den måde får du det bedste og mest gnidningsfrie forhold til den anlægsgartner, der møder op for at udføre din opgave. Rutinerede håndværkere står således klar til at påtage sig din anlægsopgave i Odder.
Da der er fri prisdannelse og komkurrence for anlægsgartnere i Danmark, vil du opleve, at der kan være store prisforskelle på anlægsgartner Odder tilbud. Benyt dig derfor af vores gratis tjeneste så du sikrer dig, at du aldrig kommer til at betale for meget. Få 3 gratis anlægs gartner tilbud!

Sådan sår man udendørs

1. Frøplanterne skal udtyndes, så snart de er så store, at man kan arbejde med dem. Det er klogt at gøre det ad flere omgange, i takt med at planterne bliver større.
2. Gå efter at lade de kraftigste planter stå med en indbyrdes afstand på 2,5-5 cm. Udtynd igen, i takt med at planterne bliver større, så der til sidst er 7-10 cm mellem planterne. Hvis planterne skal forblive i den samme række, som de blev sået i, er det nødvendigt med yderligere udtynding, så de får den endelige afstand.
3. Når planterne skal flyttes til et andet sted, gøres det nye bed klar på forhånd ved at løsne jorden med en greb og fjerne alt ukrudt. Hver plante skal graves forsigtigt op, så der følger en god rodklump og jord med. Anbring planterne i den rette afstand og lav et plantehul til hver plante. Anbring planterne i samme dybde, som de stod i tidligere. Tryk forsigtigt jorden til og vand grundigt.

Undgå at spilde en masse tid - spar samtidig penge

Anlægsgartnere i Odder kommune servicerer naturligvis hele kommunen:
  • Kysing
  • Lerdrup
  • Fensten
  • Nølev
  • Torrild

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 8300 Odder

Hov Anlægs- og Entreprenørfirma ApS
Lemmestrupvej 31, Højby
8300 Odder
CVR: 29206082
Hjemmeside
Rødbro IVS
Rørthvej 96
8300 Odder
CVR: 35633847
Hjemmeside
Anlægsgartner Peter Hansen
Rørthvej 163
8300 Odder
CVR: 29541299
Hjemmeside