Anlægsgartner i Nakskov

  • Få 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere i Nakskov
  • Udfyld formularen online på bare tre minutter
  • Du får 3 tilbud fra troværdige anlægsgartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Spar tid - brug vores gratis online portal

24. november 2017. Her på Billig-gartner.dk får du hurtig, gratis og hurtigt forbindelse til kvalitetssikrede og billige anlægsgartnere i Nakskov. Indsend din anlægsopgave til os og bliv kontaktet af maksimalt 3 anlægsgartnere fra Nakskov med skarpe og konkurrencedygtige tilbud. Det er ganske gratis og du får et godt sammenligningsgrundlag.
Hvis du ikke vil bruge de anløgstilbud du får, er du ikke forpligtet til det. Med det rette tilbud kan du spare op til 28 % i forhold til normalprisen. Udfyld onlineformularen (det tager ikke meget mere end 8 minutter) og beskriv din anlægsopgave. Jo mere konkret du beskriver anlægsopgaven, jo bedre anlægsgartnertilbud vil du modtage.
Din opgave formidles til de anlægsgartnere i Nakskov og omegn som vi har vurderet, er de bedst egnede til at løse din opgave. Firmaerne byder ind på din opgave og tilsendes herefter dine kontaktoplysninger.

Skuffejern og hakke

Skuffejernet har skær, der sidder i forlængelse af skaftet; det egner sig bedre til mindre ukrudt i bede, hvor planterne ikke vokser i rækker. Her skubber man bare bladet fremad i gennem jorden. Nogle af de nyere udgaver fungerer med både skub og træk, så i teorien får man det dobbelte ud af arbejdet.
I praksis kan man komme til at hakke en masse planter væk, hvis man ikke passer på Prøv forskellige hakker, før du køber, selv om de andre kunder i butikken formentlig vil stirre på dig, når du øver hakkesving på gulvet.
Når man bruger en hakke, skal den trækkes lige under jordoverfladen, så ukrudtet skæres af, lige hvor roden slutter, og de overjordiske dele begynder. Hvis man hakker for dybt, graves ukrudtet op og har let ved at etablere sig igen efter en regnbyge.

Det sikre valg er en aut. anlægsgartner i Nakskov

Mulige årsager til forsinket løvspring:
  • Dårlig knopmodning
  • Langvarig barfrost
  • Tøbrud med langvarig oversvømmelse
  • Forsinket beskæring
  • Forsinket rodskæring

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 4900 Nakskov
Stensø Have & Anlæg
Mosevænget 11
4900 Nakskov
CVR: 74559654
Hjemmeside
LF Have & Anlæg
Amalievænget 6
4900 Nakskov
CVR: 31358590
Hjemmeside
Gartner Jens Peter Hansen
Vesternæsvej 56
4900 Nakskov
CVR: 34122652
Hjemmeside